Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca a cedat nervos: Cat costa sa nu ai niciun Dumnezeu?

Antena3 Antena3,
Andreea Esca a cedat nervos: Cat costa sa nu ai niciun Dumnezeu?

Andreea Esca e foc si para. Asta pentru ca cineva se foloseste de numele ei pentru o afacere dubioasa. Vad pe Facebook o multime de postari despre mine care am nu stiu ce afacere cu produse de slabit! Si acum. continuă pe Antena3

Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu??? Andreea Esca, mai REVOLTATA ca niciodata! Incredibil ce a patit vedeta PRO TV

Andreea Esca este mai revoltata ca niciodata. Ceea ce a scos-o din sarite pe vedeta PRO TV este raspandirea stirii false ca ar comercializa produse pentru slabit. Andreea a tinut sa isi asigure prietenii.

Andreea Esca, reactie virulenta in urma unor stiri false despre ea: Cat costa sa n-ai niciun Dumnezeu? Nu inteleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii

Andreea Esca 46 de ani) a denuntat, printr-un mesaj pe Facebook, un fake news despre ea si avertizeaza romanii sa nu se lase pacaliti de o asemenea escrocherie.

Andreea Esca, scandal pe Facebook. Si-a anuntat fanii de aceasta inselatorie

Andreea Esca a reusit sa se fereasca de-a lungul carierei de diverse evenimente neplacute. Din pacate, iubita prezentatoare de stiri se afla acum intr-un scandal pe o retea de socializare. Andreea Esca, scandal fara precendent pe internet Andreea Esca a rabufnit! Numele stiristei a fost implicat intr-o afacere in mediul online. Una dintre cele mai [] .

FARA PIC DE RUSINE! Andreea Esca, prinsa cu SANII pe DINAFARA! Imaginea care a scandalizat o tara intreaga (FOTO)

Andreea Esca a uimit pe toata lumea, weekend-ul trecut, printr-o aparitie incendiara.

Socant! Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, celebra prezentatoare a Stirilor Pro TV, a vorbit despre viitorul carierei sale. A MURIT SHAKIRA! E TRAGEDIA ZILEI! IMAGINI CUTREMURATOARE FAC iNCONJURUL LUMII Implicata si in alte proiecte.

Cum s-au prezentat vedetele pe covorul rosu al TIFF 2019: Andreea Esca, in centrul atentiei FOTO

Festivalului International de Film Transilvania TIFF) 2019 a ajuns la final, iar pe covorul rosu al evenimentului au atras atentia mai multe vedete, printre care jurnalista Andreea Esca si actrita Monica Barladeanu.

Acesta e divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale, ocazie cu care au abordat mai multe teme, printre care motivul pentru care cuplurile ajung sa divorteze si de ce insala.

Curs valutar BNR, luni, 10 iunie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a Romaniei BNR) emite un nou curs valutar, luni, 10 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7595 lei minim de 4,7487 si maxim [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )