Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca, criticata de fani. Doua detalii observate de toata lumea

Playtech Playtech,
Andreea Esca, criticata de fani. Doua detalii observate de toata lumea

Dupa ce in luna iulie se isca un adevarat cutremur in showbiz-ul romanesc, dupa ce Andreea Esca anunta ca atat ea, cat si fiul si sotul sau au fost infectati cu noul coronavirus, acum lucrurile au revenit la normal, atat pe plan personal, dar si profesional, vedeta revenind la pupitrul Stirilor PRO TV. Andreea Esca, . continuă pe Playtech

CTP il desfiinteaza pe ministrul Bode. 6 detalii observate de jurnalist

In cazul accidentului provocat de catre Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, provocat de catre masina SPP cu care circula, a fost declarat curat si nevinovat ca argintul strecurat, de catre premierul Orban. Si presedintele Iohannis a dat vina pe infrastructura din tara noastra, fara a-i reprosa nimic demnitarului. 6 detalii pe care le-a observat jurnalist in .

Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer. Marturisiri nestiute din viata vedetei PRO TV

Andreea Esca sare in ajutorul celor aflati la nevoie si acum le sprijina pe femeile nevoiase ca sa-si faca gratuit testele care le-ar putea spune daca sufera sau nu de cancer de col uterin sau de cancer la san. Andreea Esca vorbeste deschis despre cancer Astfel, o caravana va ajunge chiar in zonele defavorizate din .

Andreea Esca, despre drama copilariei sale: Multe povesti din copilaria mea erau despre bolnavi de cancer. Si nu aveau un final fericit

Andreea Esca s-a decis sa vorbeasca despre drama care i-a marcat copilaria. A hotaratsa faca asta public printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook si sa dezvaluie ce se asunde de fapt in spatele z.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )