Libnet.ro
UNICEF

21:45

Andreea ESCA a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE, nu mai stam langa el?

B1 B1,
Andreea ESCA a facut anuntul TRIST: Daca e pe MOARTE, nu mai stam langa el?

Andreea Esca a vorbit despre posibilitatea de a renunta la televiziune, in contextul in care este implicata si in multe proiecte la radio si in print. Ea a spus ca nu cunoaste verbul a abandona si. continuă pe B1

Uluitor: Cu ce vedeta de top s-a iubit Andreea Esca! Marturisiri complete!

Andreea Esca a avut, in tinerete, o relatie cu fiul unui actor celebru din Romania. Vedeta nu s-a ferit sa vorbeasca despre marea ei iubire din adolescenta si a povestit ca baiatul care i-a furat inima a.

Mesaj EMOTIONANT transmis de Andreea Esca: Da, exista si...

Pentru familia Andreei Esca joi a fost o zi importanta, mama acesteia aniversandu-si ziua de nastere. Lucia Esca a implinit 77 de ani, iar fiica sa a facut publica o imagine cu parintele sau, din tinerete.

Anuntul trist a socat milioane de fani: Din pacate este vorba de cantareata Antonia...

Cunoscuta cantareata Antonia a facut un anunt neasteptat care i-a ingrijorat pe fanii. Artista a precizat ca are niste probleme de sanatate. Antonia a fost nevoita sa ia o decizie neplacuta, dar care.

Caru' cu vedete:Ct a platit Andreea Esca pentru o cursa de sase lei, n Mamaia; Julia Roberts, nfiorator de slaba; Luciu si-a reparat fata si picioarele. Urmeaza silicoanele?

Motivul pentru care Antonia nu are voie sa mai conduca. Prezenta la evenimentul de lansare a Excelllence Car, noul dealer Volvo din Romania, iubita lui Alex Velea a marturisit ca. Simona Gherghe a izbucnit in lacrimi, in direct. Eram la munca si m-a sunat o educatoare de la gradinita ca Iasmine nu respira. in trei-patru minute am ajuns, erau si.

Anuntul trist al diminetii: A MURIT o mare speranta a cinematografiei mondiale! (FOTO)

Jackson Odell 20ani), din serialul The Goldbergs, a fost gasit mort in casa lui din San Fernando Valley, vineri. Potrivit politiei, a fost o ancheta, dar mai multe detalii despre moartea actorului nu au fost.

Ce se intampla cu una dintre cele mai iubite cantarete din Romania: Irina Rimes tocmai a facut anuntul...

Unul dintre scaunele antrenorilor de la Vocea Romaniei va fi ocupat de Irina Rimes, in varsta de 26 de ani, in noul sezon, anuntul fiind facut de Pavel Bartos in finala Romanii au.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )