Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca a suferit din dragoste. Prezentatoarea PRO TV a spus tot: Visul frumos s-a terminat!

Playtech Playtech,
Andreea Esca a suferit din dragoste. Prezentatoarea PRO TV a spus tot: Visul frumos s-a terminat!

Andreea Esca a impartasit din experientele sale amoroase cu toate doamnele si domnisoarele curioase de povestile de iubire dinainte de a-l intalni pe cel care i-a daruit doi copii. Prezentatoarea de stiri a marturisit totul, cu detalii, despre episoadele primelor despartiri care au durut cel mai tare. Andreea Esca, despre cum a suferit din dragoste . continuă pe Playtech

SOCANT! Andreea Esca a facut anuntul TRIST: Daca E PE MOARTE nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV si, desi televiziunea pare a fi marea ei pasiune, aceasta a vorbit despre ideea de a renunta la cariera care i-a adus.

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a reactionat acid la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii sunt foarte dezamagiti cu privire la cum au evoluat in tara dupa.

Pe ce s-a dus salariul Andreei Esca. Cu banii de la PRO TV, vedeta si-a facut o super-afacere

Andreea Esca, desi nu are de ce sa-si faca griji in privinta sigurantei pe partea financiara, si-a deschis o mare afacere. Banii veniti de la Pro TV au ajuns intr-un loc de suflet. in ce a ales sa investeasca una dintre cele mai iubite, dar si longevive prezentatoare de stiri? Andreea s-a gandit la o .

E divortul anului! Andreea Esca face primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Escaa intervievat-o recent pe Esther Perel, specialista in probleme conjugale, ocazie cu care au abordat mai multe teme, printre care motivul pentru care cuplurile ajung sa divorteze si de ce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )