Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Playtech Playtech,
Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Vedeta de la PRO TV a recunoscut ca are probleme cu greutatea, dar si cum face fata cu brio acestor momente nu tocmai placute pentru nicio femeie. Prezentatoarea stirilor a admis de curand si motivul pentru care a avut parte de o asemenea de fluctuatii ale kilogramelor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asemenea marturisiri . continuă pe Playtech

Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Andreea Marin nu se lasa de iubit! Zana Surprizelor a avut curaj sa dea inca o data sansa iubirii. La scurta vreme dupa ce s-a despartit de iubitul de origine turca, l-a intalnit pe Adrian Brancoveanu, cel care acum ii face zilele mai senine de peste trei ani. Andreea Marin, despre relatia cu Adrian Brancoveanu .

Ilinca Vandici a vorbit despre un nou sezon Bravo, ai Stil. Care este situatia ei la Kanal D

Emisiunea Bravo, ai Stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D, a luat o mica pauza, iar fanii asteapta cu sufletul la gura un nou sezon. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a vorbit despre proiectele pe care le are in prezent, dar nu a vrut sa dea detalii despre data la care va fi difuzat urmatorul .

S-A AFLAT! Andreea Esca RUPE TACEREA despre LUPTA CU KILOGRAMELE! Ma ingras pentru ca...

Stirista de la Pro TV a recunoscut ca, in ultima perioada, are fluctatii mari de greutate. Care este motivul? MOMENTE CUMPLITE PENTRU CATALIN BOTEZATU! DESIGNERUL A AJUNS DIN NOU LA SPITAL.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )