Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Hanca, primele declaratii dupa ce a devenit mama pentru a doua oara

B1 B1,
Andreea Hanca, primele declaratii dupa ce a devenit mama pentru a doua oara

Andreea Hanca, sotia celebrului fotbalistSergiu, a facut primele declaratii dupa ce a devenit mama pentru a doua oara. Proaspata mamica a dezvaluit cu cine seamana cei doi copii. Andreea Harca,. continuă pe B1

Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu covid. A inceput sa planga, in direct la TV: prin ce a trecut, alaturi de sotul ei

Daca pana acum s-au vehiculat tot felul de idei, multe dintre acestea sub forma unor acuzatii aduse celebrei Andreea Esca, acum, adevarul a isit la iveala, dupa ce moderatoarea tv a decis sa vorbeasca despre cele intamplate. Andreea Esca, dezvaluiri uluitoare dupa ce a fost infectata cu Covid-19 in aceasta seara, in cadrul emisiunii Stirile .

Andreea Esca rupe tacerea, dupa disparitia de la Stirile PRO TV. Da, am fost bolnava

Luni, de la ora 19:00, la stirile PRO TV, intr-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca raspunde tuturor intrebarilor pe care toata lumea le-a pus in ultimele zile, dupa ce a fost diagnosticata cu noul coronavirus si a disparut de pe micile ecrane. Interviu de exceptie cu Andreea Esca dupa disparitia de la Stirile .

Mircea Badea a luat-o, intr-un mod GROSOLAN, pe Andreea Esca peste picior, dupa ce a vazut interviul ei de la Pro TV

Andreea Esca a recunoscut, la Pro TV, faptul ca ea si alti doi membri ai familiei sale sotul si fiul) au fost infectati cu noul coronavirus. Daca ea si baiatul si-au revenit, partenerul prezentatoarei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )