Libnet.ro
UNICEF

22:15

Andreea Mantea nu sarbatoreste de Sfantul Valentin. Ce a anuntat astazi prezentatoarea Kanal D

Playtech Playtech,
Andreea Mantea nu sarbatoreste de Sfantul Valentin. Ce a anuntat astazi prezentatoarea Kanal D

Luna februarie imparte romanii in patru categorii: cei care sarbatoresc Sfantul Valentin, 14 februarie, cei care celebreaza Dragobetele, sarbatoarea populara de pe 24, cei care le vor pe ambele in vietilor lor, ori cei care cred ca iubirea se cinsteste in fiecare zi. Andreea Mantea se incadreaza in cea de-a doua categorie, iar cu acest . continuă pe Playtech

PARUIALA in televiziune! ANDREEA MANTEA a rabufnit iN DIRECT! A dat de pamant cu celebrul concurent: SA PLECI ACASA

Andreea Mantea a avut o noua criza de nervi in direct! in ultima editie a emisiunii Puterea dragostei prezentatoarea a fost infuriata la culme de atitudinea lui Philip.

Ce sfant sarbatoresc romanii pe 14 februarie. Nu este Sfantul Valentin si nu are legatura cu Ziua indragostitilor

Desi multi romani crestin-ortodocsi il sarbatoresc astazi pe Sfantul Valentin, in realitate, in calendarul crestin ortodox al zilei de 14 februarie apare alt sfant, care nu are nicio legatura cu Ziua indragostitilor. Despre cine este vorba. Ce sfant sarbatoresc romanii pe 14 februarie Sfantul Cuvios Auxentie este praznuit in calendarul crestin ortodox al zilei de .

Andreea Mantea a rabufnit la Puterea Dragostei. Pe cine a trimis direct acasa, dupa o criza de nervi

Tensiunile au ajuns iar la cote maxime in casa Puterea Dragostei. Andreea Mantea a decis sa trimita un concurent direct acasa, dupa ce acesta a refuzat sa arate cateva mesaje care ar fi raspuns intrebarilor ridicate in urma cu cateva zile pe platourile de filmare. Cine a plecat inapoi in Romania si de ce? Andreea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )