Libnet.ro
UNICEF

06:45

Andreea Marin a dat vestea de la Cannes, dupa acuzatiile fostului sot: Un nou inceput (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin a dat vestea de la Cannes, dupa acuzatiile fostului sot: Un nou inceput (FOTO)

Andreea Marin pare sa isi fi revenit dupa divortul de medicul Tuncay Ozturk, iar acum, diva isi petrece timpul productiv, dedicandu-se proiectelor sale. Aceasta se afla zilele acestea la. continuă pe B1

Andreea Marin a ales sa dea vestea cea mare tocmai din Franta. Un nou inceput. Fanii au reactionat: Felicitari pentru curaj

Andreea Marin a plecat la Cannes pentru a participa la Festivalul de Film. Ea a postat o fotografie pe contul sau de socializare alaturi de un mesaj pentru care fanii au felicitat-o. Apus. Si un nou.

Cam asa, AM AVUT DREPTATE! Andreea Marin vorbeste despre relatia fostului sot

Cam asa, am avut dreptate, a declarat Andreea Marin cand a fost intrebata de relatia fostului sau sot, medicul Tuncay, cu secretara lui. intr-un interviu pe care l-a acordat.

Andreea Marin, Lora si Anda Adam si-au schimbat look-ul pentru aniversarea SUNGATE

Numeroase vedete din showbiz au sarbatorit aseara aniversarea salonului de infrumusetare SUNGATE in cadrul unui eveniment cu totul special derulat la ultimul etaj al unei cunoscute cladiri zgarie-nori din Bucuresti.

Andreea Marin se gandeste deja la a patra casnicie: imi doresc. De ce nu?

Trecuta prin trei mariaje care nu s-au terminat in cel mai fericit mod, Andreea Marin nu si-a pierdut insa speranta ca va gasi omul alaturi de care sa imbatraneasca. Astfel, ea nu.

Andreea Marin, verdict despre fostul ei sot: Am avut dreptate in privinta lui

Fostul sot al Andreei Marin este surprins des in compania asistentei sale, ba chiar s-a zvonit ca acestia ar avea o relatie. Recent, fosta Zana a Surprizelor a spus ca nu o mai.

Ministrul sarb al Justitiei explica ce pasi vor fi urmati dupa audierea fostului deputat Sebastian Ghita pentru extradarea acestuia

Ministrul sarb al Justitiei a declarat, pentru Mediafax, ca institutia va decide daca Sebastian Ghita va fi sau nu extradat, dupa ce Curtea Suprema din Belgrad, unde fostul deputat este audiat vineri, va stabili daca sunt indeplinite conditiile pentru aducerea sa in Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )