Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andreea Marin, despre primul sarut: Cu doi ochi verzi s-a intamplat povestea

ADPM ADPM,
Andreea Marin, despre primul sarut: Cu doi ochi verzi s-a intamplat povestea

Andreea Marin a fost invitata Iulianei Tudor in noul sezon al emisiunii sale de la radio Smart FM, Petrecerea, unde a povestit detalii nestiute despre primul sarut, casatorie si dragostea la prima vedere. continuă pe ADPM

Mihaela Radulescu a recunoscut care este relatia ei cu Andreea Marin: ,,Pe seama noastra se spun multe, sunt multe speculatii, intre mine si Andreea...

Andreea Marin si Mihaela Radulescu au avut intr-un permanent conflict, de-a lungul timpului, dar se pare ca cele doua foste sotii ale lui Stefan Banica Jr. au lasat in urma razboiul si.

Nimeni nu se mai astepta la asa ceva! Te legi intr-un anume fel de omul alaturi de care ai un copil. Andreea Marin, DECLARATIE DE DRAGOSTE pentru Stefan Banica Jr.

Andreea Marin este una dintre cele mai optimiste si vesele persoane din lumea mondena. Chiar daca a divortat de trei ori, acest lucru nu i-a furat speranta unei noi povesti de dragoste. Vedeta este decisa sa.

Andreea Marin, concert impresionant la pian. Cum au reactionat fanii (VIDEO)

Andreea Marin a impresionat pe toata lumea cu aptitudinile ei muzicale. in timpul filmarilor pentru noua emisiune in care va avea rolul de jurat, Uite cine danseaza, fosta prezentatoare s-a.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )