Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Marin, despre problemele cu inima pe care le are de cativa ani. Ce ii sfatuieste pe oameni

Playtech Playtech,
Andreea Marin, despre problemele cu inima pe care le are de cativa ani. Ce ii sfatuieste pe oameni

Andreea Marin a vorbit pentru prima oara despre problemele cardiace pe care le are. Vedeta a recunoscut ca disconfortul resimtit intr-o perioada anume a fost de ajuns ca sa o alarmeze. Ce ii sfatuieste pe oameni si cum a procedat atunci cand a simtit ca nu mai poate? Andreea Marin, probleme cu inima. Ce sfaturi . continuă pe Playtech

Andreea Marin, anunt surpriza pentru fani: E noul membru al familiei (VIDEO)

Andreea Marin si-a surprins fanii vsirtuali cu ultima postare publicata pe Instagram, in care vorbeste despr o atrista care a cucerit-o prin intermediul tablourilor sale. Atat de mult i-a placut vedetei aceste.

Andreea Mantea, despre situatia controversata din casa Puterea Dragostei. Ce spune prezentatoarea Kanal D despre Bianca Comanici

Andreea Mantea vorbeste pe sleau cu concurentii despre situatia controversata a Biancai si aduce un mesaj in premiera din partea tatalui lui Livian. Ce spune prezentatoarea Kanal D despre concurenta de la Puterea Dragostei si cum a reactionat Nelson Mondialu la cele auzite? Andreea Mantea, despre situatia controversata a Biancai Comanici Andreea Mantea alege deseori .

Soacra Elenei Udrea, izolata in Italia de coronavirus. Ce spune femeia despre situatia in care se afla

Anisoara Alexandrov, soacra Elenei Udrea, este izolata in Italia de coronavirus, intr-un oras din nordul tarii, care este si cea mai afectata regiune de COVID-19. Ce spune femeia despre situatia in care se afla? Soacra Elenei Udrea, izolata in Italia de coronavirus Este panica in Italia, tara unde traieste cea mai mare comunitate de romani .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )