Libnet.ro
UNICEF

06:00

Andreea Marin dezvaluie cat de murdara este apa de la robinet din Pipera: Ne aude cineva? (FOTO)

B1 B1,
Andreea Marin dezvaluie cat de murdara este apa de la robinet din Pipera: Ne aude cineva? (FOTO)

Andreea Marin face un apel disperat, reusind sa isi socheze fanii de pe reteaua de socializare Facebook printr-o poza prin care le arata tuturor cum arata apa de la robinet care curge la casa sa din. continuă pe B1

Ce scarbos! S-a dus tot paradisul... Poza postata de Andreea Marin pe Facebook: Ne aude cineva?

Andreea Marin este de a dreptul revoltata. Ea s-a mutat la marginea Bucurestiului pentru a avea parte de aer curat, curte si o viata decenta. Insa tot paradisul a disparut cand vedeta a dat drumul apei de la chiuveta. Fo.

Andreea Marin paraseste Romania! Cand se va intampla asta si de ce a luat aceasta decizie

Andreea Marin va pleca zilele acestea la Dublin, unde va sta de vorba cu romanii din diaspora. Dragi romani din diaspora, se apropie sosirea mea la Dublin! Un eveniment nefericit m-a facut sa aman.

Anuntul facut de Andreea Marin in privinta plecarii din Romania

Problemele de sanatate cu care Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu cativa ani, la coloana si-au gasit rezolvare in Turcia si tot acolo vedeta l-a cunoscut pe medicul Tuncay.

Caru' cu Vedete: Andreea Marin nu se muta in Turcia din cauza lui Stefan Banica; Mihai Constantinescu a dat in mintea copiilor la 70 de ani; Super coincidenta in showbiz! Anca Serea si Alina Sorescu programate din nou la nastere in aceeasi zi

Andreea Banica munceste la al doilea copil! Ipostaza care a dat-o de gol pe solista!Casatorita cu impresarul Lucian Mitrea, Andreea Banica are o. Iulia Vantur - Despre dragoste pe doua continente. Aflata pe tarmurile insorite ale Ciprului, Iulia Vantur ne-a vorbit despre singura tara care i-a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )