Libnet.ro
UNICEF

09:30

Andreea Marin, in lacrimi: Da, din pacate, totul se confirma... A fost atat de sensibil..

B1 B1,
Andreea Marin, in lacrimi: Da, din pacate, totul se confirma... A fost atat de sensibil..

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are. continuă pe B1

Da, din pacate totul este adevarat... Anuntul trist a fost facut: Este vorba de sotia celebrului actor Pavel Bartos...

Pavel Bartos, in varsta de 40 de ani, isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, fiind motivul pentru care multa lume e curioasa despre sotia sa Anca, de 38 de ani. Ca si indragitul.

Din pacate, totul e adevarat: Smiley a tinut ca toata lumea sa afle mai intai de la el... (FOTO)

Smiley a publicat recent o fotografie pe retelele de socializare, insotita de un versurile unei melodii de-ale lui. Artistul a scris un mesaj care a lasat loc de interpretari, iar fanii au reactionat.

TOTUL a iesi la iveala! Andreea Marin, declaratii despre CRIZELE DE COMUNICARE cu fiica sa

Andreea Marin, in varsta de 43 de ani, a facut declaratii despre cum ajunge la un numitor comun cu fiica ei, Violeta, in varsta de 11 ani, si cum evita crizele de comunicare. De cand era copil am.

Marea greseala facuta de Andreea Esca in iubire: Din pacate e adevarat, vedeta Pro TV a marturisit totul...

Prezentatoarea Stirilor Pro Tv Andreea Esca a facut declaratii despre iubire. Aceasta a marturisit care este perspectiva sa pe aceasta tema. Greseala este sa crezi ca o iubire este pe viata si sa.

Andreea Marin, anunt SOC pentru fani: GATA, acum nu mai trebuie sa demonstrez...

Andreea Marin vine cu vesti bune pentru fanii sai. Vedeta TV pare sa radieze de fericire si sustine ca traieste una dintre cele mai bune perioade din viata sa. Andreea Marin a explicat, intr-o emisiune la.

Amanunte uluitoare despre dieta recomandata de Andreea Marin: Nicio femeie nu a mai patit pana acum asta...

Andreea Marin arata impecabil! Desi in ultima vreme se cam ingrasase, zana a revenit la silueta de fotomodel. Bruneta a tinut o dieta si a facut mult sport pentru a obtine aceste rezultate.

Din pacate, vestile nu sunt deloc bune: Andreea Marin, CONECTATA la un aparat care-i monitorizeaza INIMA...

Fanii Andreei Marin au motive serioase de ingrijorare. Vedeta a ajuns de urgenta la spital! Zana a mers la spital pentru cateva investigatii de rutina, dupa ce ar fi acuzat probleme cu inima. Ea si-a.

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

Gata, suferinta s-a sfarsit... Din pacate medicii au facut anuntul trist: Oana Lis a confirmat, e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o alta veste soc zguduie muzica populara: Din pacate e vorba de indragita Elena Merisoreanu...

Cantareata Elena Merisoreanu a fost buna prietena cu interpreta Ionela Prodan, care s-a stins din viata in primavara acestui an. Pierderea prietenei sale a afectat-o foarte mult pe Merisoreanu, iar aceasta a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )