Libnet.ro
UNICEF

16:45

Andreea Marin: Mi-au scos 800 de grame de tumora, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu

Antena3 Antena3,
Andreea Marin: Mi-au scos 800 de grame de tumora, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu

Andreea Marin a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a trezit, din senin, cu o excrescenta in zona cervicala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de. continuă pe Antena3

Caru cu vedete: Andreea Marin: Mi-au scos 800 de grame de tumora, doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu; Victor Slav ar fi fost prins la volan sub influenta drogurilor

Inna si-a lansat revista online. Contine interviuri, fotografii si povesti. Antonia, interviu in primul numar. Cantareata Inna si-a lansat revista online, in limba engleza. Se numeste INNAMag si. Iulia Albu n-a fost mereu o diva Am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea si am fost tinta ironiilor tuturor colegilor mei de clasa. Nu am fost niciodata.

Andreea Marin, suspecta de cancer: Medicii mi-au scos 800 de grame de tumora

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile in urma cu aproape un an, cand s-a trezit in fata unei situatii greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a.

Andreea Marin, DECLARATIE-SOC: Mi-au scos 800 de grame de TUMORA, din corpul meu

Andreea Marin a trecut prin clipe dificile in urma cu aproape un an, cand s-a trezit in fata unei situatii greu de gestionat pentru oricine: suspiciunea unui cancer. Vedeta si-a deschis inima si a povestit,.

Andreea Marin, diagnosticul care i-a schimbat viata. S-a temut de cancer, iar medicii au intervenit imediat: 800 de grame de tumora!

Andreea Marin a trecut prin clipe extrem de grele. Cu toate ca majoritatea o stiu pozitiva si mereu incercand sa termine ziua cu zambetul pe buze, vedeta a avut parte de o perioada sumbra pe care abia a putut sa o gestioneze. Cum a aflat ca este suspecta de cancer si ce s-a intamplat mai .

Andreea Marin: Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu

Andreea Marin a fost suspecta de cancer, dupa ce s-a trezit, din senin, cu o excrescenta in zona cervicala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de.

DUMNEZEULE MARE! Cum a fost GASITA Andreea Marin, dupa doua zile in care nu se mai stia nimic de ea... Milioane de romani sunt in STARE DE SOC! (FOTO)

Andreea Marin nu a mai postat nimic in mediul timp de doua zile, iar fanii au devenit extrem de ingrijorati.

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin!

Andreea Marin este una dintre cele mai discrete vedete de la noi, insa, de curand, aceasta a vorbit despre problemele sale de sanatate.

Din pacate vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: Adevarul despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Stefan Banica Jr. a anuntat, chiar in timpul unui concert, ca va deveni tata a treia oara. Pentru a trece peste aceasta veste,Andreea Marina recurs la o terapie inedita: shopping de lux, sala si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )