Libnet.ro
UNICEF

12:30

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! 125 de operatii complexe realizate pro-bono!

ADPM ADPM,
Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! 125 de operatii complexe realizate pro-bono!

Andreea Marin a fost amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar 125 de operatii complexe. continuă pe ADPM

Andreea Marin a prezentat bilantul campaniei Zetta Ajuta-ne sa ajutam! Peste 100 de operatii pro-bono!

Andreea Marin a fos amfitrionul Galei Zetta Ajuta-ne sa ajutam, in cadrul careia a prezentat bilantul campaniei pe care a derulat-o alaturi de zeci de medici apreciati, acestia realizand voluntar peste 100 de operatii complexe.

Andreea Marin a vorbit despre relatia pe care o are cu Adrian Brancoveanu: Mai mult decat iubiti!

Andreea Marin nu se lasa de iubit! Zana Surprizelor a avut curaj sa dea inca o data sansa iubirii. La scurta vreme dupa ce s-a despartit de iubitul de origine turca, l-a intalnit pe Adrian Brancoveanu, cel care acum ii face zilele mai senine de peste trei ani. Andreea Marin, despre relatia cu Adrian Brancoveanu .

Andreea Marin arunca BOMBA ANULUI! Zana a facut ANUNTUL mult asteptat despre IUBITUL TINEREL: Noi suntem mai mult decat iubiti (GALERIE FOTO)

Andreea Marin si Adrian Brancoveanu traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai bine de 3 ani. VEZI AICI GALERIA FOTO Cei doi locuiesc deja impreuna si alcatuiesc unul dintre cele mai discrete.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )