Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin recunoaste relatia cu turcul cu 11 ani mai tanar: Avem o relatie cam de doua-trei luni

B1 B1,
Andreea Marin recunoaste relatia cu turcul cu 11 ani mai tanar: Avem o relatie cam de doua-trei luni

Andreea Marin a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca are o relatie de trei luni cu turcul Tuncay Ozturk, alaturi de care a fost fotografiata in mai multe randuri. Da, sunt impreuna cu un om. Am a. continuă pe B1

Caru' cu Vedete: Andreea Marin povesteste ce a atras-o la turcul Tuncay Ozturk: Suntem doi oameni care au gasit puncte comune; Monica Gabor nu se grabeste sa-i daruiasca un mostenitor iubitului ei; Bahmuteanu si-a mutat agoniseala in vila lui Prigoana

Vedete de marca din Romania in Topul celor mai prost imbracate. Daca credeti ca vedetele au un simt al modei innascut, ei, bine. Relatia dintre Iulia si Mihai Albu a trecut la un alt nivel! Trebuie sa ivatam sa convietuim impreuna. Ne iubim mult. Relatia dintre Iulia si Mihai Albu se imbunatateste pe zi ce trece tot mai multe. S-au impacat.

Ce cadou le-a facut Andreea Marin celor mici de Ziua Copilului!

Cu ocazia zilei de 1 iunie, Andreea Marin a luat parte la un eveniment organizat de European Hospital pentru a inaugura noua sectie de pediatrie. Aflandu-se in largul ei printre copiii pe care ii adora, Andreea a afisat un zambet larg pe tot parcursul evenimentului si a avut grija sa se joace cu toti micutii prezenti. Andreei Marin i s-au mai alaturat vedete precum Paula Chirila si Simona Patruleasa, ambele insotite de fetitele lor. Continue reading .

Tuncay Ozturk, in pericol pentru ca se afiseaza cu Andreea Marin? Iata ce spune vedeta!

Tuncay Ozturk, fizioterapeutul de la spitalul Acibadem, ar fi in pericolul de a-si pierde locul de munca pentru simplul fapt ca s-a afisat alaturi de celebra lui iubita, Andreea marin. Libertatea sustine ca este membrul unei organizatii islamice care impune o conduita severa. Andreea Marin catalogheaza toate aceste informatii drept o fantezie. Continue reading .

Secvential: Andreea Marin povesteste cum a reusit sa isi tina fiica departe de influenta desenelor animate violente

Invitata in editia de duminica dupa-amiaza a emisiunii lui Secvential de la Antena 3, Andreea Marin a povestit cum a reusit sa isi educe fiica sa fie selectiva in ceea ce priveste programelor TV.

Andreea Marin slabeste cu un aparat de medicina sportiva

Andreea Marin urmeaza in prezent un antrenament sustinut in dorinta de a slabi. Vedeta are un instructor si foloseste un aparat de medicina sportiva inventat de un medic austriac, ce are menirea de a slabi localizat. Continue reading .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )