Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Marin si-a iesit rau din fire dupa ce a fost atacata de caini. A avertizat ca este gata sa se foloseasca de arme pentru a se apara (VIDEO)

B1 B1,
Andreea Marin si-a iesit rau din fire dupa ce a fost atacata de caini. A avertizat ca este gata sa se foloseasca de arme pentru a se apara (VIDEO)

Andreea Marin, reactie socanta dupa ce a fost atacata de caini pe strada. Fosta zana a surprizelor s-a certat cu iubitorii de animale, nemultumiti ca aceasta a chemat hingherii. Andreea i-a. continuă pe B1

Andreea Marin, atacata de caini. Vedeta a iscat un scandal cu vecinii: Sa nu va plangeti apoi ca i-am omorat VIDEO

Andreea Marin 41 de ani) a avut parte de un incident neplacut, fiind atacata de caini in timp ce se afla pe strada. Vedeta a sesizat autoritatile si a avut o disputa cu vecinii care ingrijeau cainii. Incidentul a fost surprins de un trecator in timp ce Andreea Marin a inceput sa vorbeasca fara perdea.

Sa nu va plangeti ca i-am omorat! Andreea Marin, in razboi cu cainii de pe strada: Mi-am luat ce-mi trebuie sa ma apar de ei, arme legale. ii mai vad afara, ma ataca vreunul, eu actionez (VIDEO)

Andreea Marin, reactie socanta dupa ce a fost atacata de caini pe strada. Fosta zana a surprizelor s-a certat cu iubitorii de animale, nemultumiti ca aceasta a chemat hingherii. Andreea i-a.

VIDEO. Andreea Marin a fost atacata de caini. Scandal pe Facebook, dupa ce a chemat hingherii

Prezentatoarea TV Andreea Marin a fost atacata de caini, in timp ce mergea pe strada, cu bicicleta. Vedeta a povestit, pentru tabloidul Libertatea, ca a fost salvata de o cunostinta, care a venit cu masina si a gonit animalele. Dupa ce a .

Scandal urias, dupa ce Andreea Marin a fost atacata de maidanezi

Andreea Marin a fost atacata de maidanezi. Articol in curs de actualizare.

Momente de panica pentru Andreea Marin: A fost atacata de cainii vecinilor

Andreea Marin a trecut prin clipe de groaza. Zana suprizelor a fost atacata de 3 caini chiar in cartierul in care locuieste. Vedeta ietise la o plimbare cu bicicleta cand patrupedele.

Andreea Marin, la un pas de tragedie in trafic

Andreea Marin a fost la un pas de tragedie. Vedeta a fost atacata de 3 caini, chiar pe strada pe care locuieste. Zana sustine ca a fost atacata de 3 dulai in timp ce se plimba cu bicicleta, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )