Libnet.ro
UNICEF

07:15

Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

B1 B1,
Andreea Marin tocmai a anuntat care este noua dieta minune: Din pacate nu toata lumea o sa-si permita asa ceva...

Andreea Marin arata excelent, desi are deja 44 de ani, astfel ca tot showbizul se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma. continuă pe B1

Andreea Marin, mai sexy ca niciodata in vacanta din Capri

Andreea Marin se bucura zilele acestea de o vacanta de vis in Capri, una dintre cele mai exclusiviste destinatii din Italia. Cat despre imaginile postate de ea pe internet, se vede ca Andreea este parca mai sexy ca niciodata! .

Cand Andreea Marin a scos portofelul, toata lumea din jur a ramas ingrozita: Da, chiar despre aceasta suma este vorba!

Andreea Marin si diplomatul Adrian Brancoveanu au inceput sa investeasca masiv in casa in care locuiesc, semn ca relatia lor se consolideaza pe zi ce trece, potrivit CanCan.

Andreea Marin le consiliaza prin telefon pe ambasadoarele NuExistaNuSePoate

Cine si-ar fi imaginat ca celebra Andreea Marin isi dedica timp pretios inclusiv pentru a consilia prin telefon doamne care au nevoie sa invete ce inseamna un stil de viata sanatos? .

INCENDIAR! Ce ar face Andreea Marin daca fiica ei ar vrea sa iasa in club: Sunt REFRACTARA, recunosc

Dezvaluiri fara perdea in showbiz! Andreea Marin si fiica ei au o relatie speciala, iar Zana incearca sa nu fie o mama prea exigenta, astfel ca o intelege pe adolescenta atunci cand vrea sa.

Andreea Marin, pictorial rar alaturi de fiica ei. Cum arata Ana Violeta la 11 ani

Andreea Marin 44 de ani) a pozat alaturi de fiica ei, Violeta, in varsta de 11 ani, intr-un pictorial pentru revista Viva.

SOC: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Zana Surprizelor, Andreea Marin...

Andreea Marin a aparut in public purtand pe deget un inel impresionant. LACRIMI PENTRU FLORIN PIERSIC! A iNCETAT iN URMA CU CATEVA ORE! DAN NEGRU A CONFIRMAT TOTUL Vedeta l-a prezentat ca pe un accesoriu.

Cea mai simpla DIETA DE VARA! Care este singurul FRUCT care te ajuta sa SLABESTI spectaculos

Multe femei tin la dieta si isi doresc sa slabeasca pentru a arata cat mai bine vara. Astfel, acestea renunta la carne, optand in schimb pentru legume si fructe, care au mai putine calorii si care le.

Aerul conditionat pornit in masina creste consumul de carburant? Care este adevarul

Temperaturile ridicate fac de multe ori condusul masinii sa devina o aventura. Tocmai de aceea nu ezitam sa folosim aerul conditionat, desi am auzit de multe ori ca utilizarea acestuia creste consumul de carburant. Dar este oare aceasta informatie adevarata, sau totul este doar un mit? Legatura dintre aerul conditionat pornit in masina si consumul .

PSD joaca revizuirea Constitutiei la imagine: vrea sa copieze in proiect si initiativa USR Fara penali in functii publice Care este, de fapt, planul privind aplicarea referendumului

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat, luni, ca PSD-ALDE va depune o initiativa pentru revizuirea Constitutiei, in sensul transpunerii celor doua intrebari la referendum. Mai mult, Dancila a lasat sa se inteleaga ca in proiect vor mai fi introduse si alte modificari. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca in proiectul PSD ar urma sa fie introdusa si prevederea referitoare la initiativa USR Fara penali in functiile publice. De altfel, social democratii intentioneaza sa faca un exercitiu de imagine cu revizuirea Constitutiei, mizand pe faptul ca proiectul va pica la Curtea Constitutionala.

Care este cel mai greu BLESTEM. Nici preotii NU te pot scapa de el!

Putine cuvinte ne tulbura ca cel care indica un blestem. Dincolo de reflexul de a intelege e cel de a te feri. in fond, ce este un blestem si pana unde poate merge puterea lui? Invitata la Kanal D, Lidia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )