Libnet.ro
UNICEF

22:30

Andreea Marin si Virgil Iantu, din nou voci pentru desene animate

ADPM ADPM,
Andreea Marin si Virgil Iantu, din nou voci pentru desene animate

Andreea Marin si Virgil Iantu au fost din nou ofertati pentru a inregistra vocile unui nou film de desene animate. Pentru dublajul in limba romana, cele doua vedete au intrat recent in studio si au fost, se pare, remunerate cu mii de euro. continuă pe ADPM

Andreea Marin, in sala de operatii! Inca un caz rezolvat la Acibadem!

Andreea Marin a asistat la operatia dificila la care a fost supusa Monica Pintilie, femeia din Iasi careia i-a promis, in cadrul emisiunii Pretuieste Viata, ca i se va reconstrui sanul de catre medicii priceputi de la spitalul Acibadem Maslak Istanbul. Luna trecuta, un alt caz emotionant a fost rezolvat in clinica din Turcia: Stefania, fetita de patru ani, prezentata in emisiunea de la TVR, a avut parte de operatia de reconstructie a picioarelor.

HOT! Sore lanseaza un nou clip, pentru single-ul Dor sa-ti fie dor! Vezi aici cum arata!

Sore a lansat un nou videoclip, pentru single-ul Dor sa-ti fie dor, o piesa de dragoste emotionanta, in versurile careia.

Caru' cu vedete: Ce a facut Printul inainte de a o parasi pe Bianca definitiv; Vezi ce schimbare de look si-au facut iubitii mai tineri ai divelor Mihaela Radulescu, Andreea Marin si Oana Roman; Cum aratau Stan si Bran in ultima lor sedinta foto

Noi dezvaluiri in cazul mortii Printesei Diana! Am fost mituita ca sa nu spun adevarul - Afla cine a ales sa rupa tacerea. O noua teorie incredibila in cazul mortii starului din Furios si iute. Paul Walker, ucis de mafie?.

Christian Tour: Incet, incet, Romania iese din criza si turistii merg din nou in vacanta

Anul 2013 a fost unul bun pentru industria turismului, in opinia lui Marius Berca, directorul operational Christian Tour, care sustine ca Romania iese din criza si romanii se indreapta din nou catre achizitia de sejururi.

Pusha T lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Suicide feat. Ab-Liva! Vezi aici cum arata!

Rapperul american continua seria videoclipurilor artistice cu cel pentru trackul Suicide, in colaborare cu Ab-Liva, extras de pe albumul de.

UPDATE. Seful sindicatului salariatilor din TVR: Votul pentru reprezentantii salariatilor ...

UPDATE: Dragos Bocanaciu, presedintele Sindicatului pentru Unitatea Salariatilor TV din TVR SPUSTV) si candidat la alegerile reprezentantilor salariatilor in Consiliul de Administratie al SRTv, a declarat ca rezultatul scrutinului nu favorizeaza angajatii, iar votul trebuie refacut, conform Mediafax. --- Cornel Mihalache si Mihai Radulescu, aflati pe primele locuri in urma scrutinului organizat vineri in TVR, dar invalidati din cauza ca nu au depus cazierul judiciar, contesta Regulamentul .

Alegeri legislative din Ungaria, programate pentru 6 aprilie. Care este formatiunea politica favorita

Presedintele ungar Janos Ader a anuntat sambata, la Budapesta, ca a fixat pentru 6 aprilie data desfasurarii urmatoarelor alegeri legislative in Ungaria, al caror favorit este partidul actualului sef al.

Un administrator si un patron din Galati, arestati pentru trafic de influenta.

Patronul si administratorul unei firme din Galati au fost arestati pentru trafic de influenta, dupa ce au promis ca pot interveni pentru a aranja o licitatie, conform Mediafax. Procurorii ii cerceteaza pe Daniel Mihai Bociar, administrator al societatii Erg Termrom Galati, si Adrian Viorel Ferendino, director al acestei firme, pentru cate trei infractiuni de trafic de influenta. Potrivit anchetatorilor, Compania Regionala de Apa Bacau a organizat, in 2012, o licitatie pentru atribuirea .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )