Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Marin a vorbit deschis despre iubitul tinerel: Facem asta cat de des putem!

B1 B1,
Andreea Marin a vorbit deschis despre iubitul tinerel: Facem asta cat de des putem!

Andreea Marin a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de Adrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. Aceasta a marturisit ca weekend-urile in care se deconecteaza total. continuă pe B1

Furtuna intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu! Stefan Banica jr, direct implicat!

Despre rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-a vorbit foarte mult de-a lungul anilor. Ambele vedete au fost casatorite cu Stefan Banica jr, casnicii incheiate cu divorturi. Peste.

Andreea MARIN a povestit modul in care a ales sa faca DRAGOSTE: Toti fanii au ramas masca!

Andreea Marin a facut o dezvaluire incendiara despre viata sa sexuala, care a facut deliciul fanilor ei. Provocata, la o emisiune radio gazduita de Andreea Esca, sa spuna cand ii place sa faca sex,.

Andreea Marin a povestit modul in care a ales sa faca dragoste: toti fanii au ramas masca!

Andreea Marin a facut o dezvaluire incendiara despre viata sa sexuala, care a facut deliciul fanilor ei. Provocata, la o emisiune radio gazduita de Andreea Esca, sa spuna cand ii place sa faca sex,.

Andreea Esca a vorbit oficial despre renuntarea la pupitrul Stirilor Pro TV: Ramane prima mea dragoste...

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezente de pe micul ecra. Prezinta Stirile ProTv de mai bine de 20 de ani, dar este implicata si in proiecte la radio si in print. in acest context, celebra.

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa!

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa! Andreea Marin este fara doar si poate o femeie care stie sa faca afaceri si se.

Da, e adevarat! Andreea Marin are un nou iubit: imi place cand...

Andreea Marin a recunoscut ca traieste o noua poveste de dragoste cuAdrian Brancoveanu, consulul Romaniei in Libia. De asemenea, aceasta a povestit caweekend-urile in care se deconecteaza total.

Drama prin care a trecut Andreea Marin: Oricat de puternica as fi, dupa asta nu mi-am revenit!

Andreea Marin a marturisit ca anul 2016 a fost cumplit pentru ea, din punct de vedere personal. Vedeta a fost daramata de moartea tatalui ei. Aceasta a marturisit sincer ca inca nu si-a revenit si ca.

Andreea Esca, detalii picante despre primul iubit: Era fiul unei vedete celebre, casatorit, cu doi copii...

Andreea Esca a facut dezvaluiri despre marea sa iubire din perioada adolescentei. Este vorba despre un tanar care a atras-o pentru ca era foarte bun la baschet si dansa foarte bine. in plus, acesta facea parte.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )