Libnet.ro
UNICEF

23:00

Andreea Mitu in finala turneului de la Sao Paolo

Online Sport Online Sport,
Andreea Mitu in finala turneului de la Sao Paolo

Jucatoarea Andreea Mitu si-a respectat statutul de principala favorita a turneului ITF de la Sao Paolo, dotat cu premii totale in valoare de 25. 000 de dolari, si s-a calificat in finala. continuă pe Online Sport

Carla Suarez Navarro si Jelena Ostapenko vor disputa finala turneului WTA de la Doha

Jucatoarea spaniola de tenis Carla Suarez Navarro o va intalni pe tanara letona Jelena Ostapenko, sambata, in finala turneului WTA de la Doha Qatar), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, potrivit Agerpres.

Andreea Mitu s-a calificat in finala turneului ITF de la Sao Paulo

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu, principala favorita, s-a calificat in finala turneului ITF de la Sao Paulo Brazilia), dotat cu premii totale de 25. 000 de dolari, sambata, dupa ce a dispus de alta romanca, Ana Bogdan, cu 7-5, 2-6, 6-2 .

Mitu, Cirstea si Bogdan in optimi la Sao Paolo

Jucatoarele Andreea Mitu, Sorana Cirstea si Ana Bogdan au depasit faza primului tur la concursul ITF de la Sao Paolo Brazilia), dotat cu premii totale in valoare de 25. 000 dolari.

Andreea Mitu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea, in semifinalele turneului ITF de la Sao Paulo

Jucatoarele romane de tenis Andreea Mitu, principala favorita, Ana Bogdan, a treia favorita, si Sorana Cirstea, cap de serie numarul opt, s-au calificat, vineri, in semifinalele turneului ITF de la Sao Paulo Brazilia), dotat cu premii totale de 25. 000 de dolari, potrivit Agerpres.

Trei romance sunt in semifinalele turneului feminin de la Sao Paolo

Romania are trei jucatoare in semifinalele turneului feminin de la Sao Paolo, turneu care se incadreaza in categoria ITF.

ITF Sao Paulo: Sorana Carstea, eliminata in semifinale - Andreea Mitu, in finala

Sorana Carstea, locul 153 WTA, a pierdut meciul cu Sara Sorribes Tormo Spania - 194 WTA), ratand astfel sansa de a ajunge in finala turneului ITF de la Sao Paulo, Brazilia. UPDADE: Andreea Mitu a ajuns in ultimul act al competitiei, dupa ce a trecut de Ana Bogdan, scor 7-5, 2-6, 6-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )