Libnet.ro
UNICEF

12:45

Andreea Mitu, in optimile turneului WTA de la Charleston

B1 B1,
Andreea Mitu, in optimile turneului WTA de la Charleston

Andreea Mitu s-a calificat in optimile de finala ale turneului WTA de la Charlestone, dupa o victorie cu 6-2, 6-2 in fata jucatoarei croate Ajla Tomljanovic, scrie Agerpres. Mitu 23 de ani), aflata pe locul 107. continuă pe B1

Monica Niculescu a ajuns in optimile turneului WTA de la Katowice

Monica Niculescu s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului WTA de la Katowice, dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic cu 6-4, 6-4, scrie Agerpres. Spotiva romanca o invinsese pe Mladenovic.

Andreea Mitu s-a calificat in turul al doilea la Charleston

Jucatoarea romana de tenis Andreea Mitu s-a calificat nescontat in runda a doua a turneului WTA de la Charleston Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, marti, dupa ce Varvara Lepchenko.

WTA Charleston: Andreea Mitu a eliminat-o pe Varvara Lepchenko (Rezultatele zilei)

Andreea Mitu a reusit una din surprizele zilei la turneul WTA de la Charleston, dupa ce a eliminat-o pe Varvara Lepchenko, favorita numarul zece. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei consemnate la Family Circle Cup.

WTA Charleston: Irina Begu, Mona Barthel si Zhang Shuai, in turul doi (Rezultatele zilei)

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Charleston. In aceeasi faza au ajuns Mona Barthel, Lauren Davis, Lucie Hradecka, Zhang Shuai si Donna Vekic. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 731. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )