Libnet.ro
UNICEF

16:00

Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

B1 B1,
Andrei Chiliman s-a prezentat la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este cercetat sub control judiciar pentru trafic de influenta (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat luni la sediul DNA Ploiesti pentru noi audieri in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si in care este cercetat sub control judiciar, informeaza. continuă pe B1

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, la audieri la DNA Ploiesti

Andrei Chiliman, primarul suspendat al sectorului 1, a venit luni la sediul DNA Ploiesti, pentru noi audieri. Procurorii vor institui sechestru asigurator asupra averii acestuia.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Sectia 1 Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, luni dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala. Instanta suprema a decis ca acesta sa fie cercetat sub control judiciar. Reporterul Antena 3, Maria.

Andrei Chiliman s-a prezentat la Politie pentru controlul judiciar:Cand o sa fie probe, mai discutam

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost luni la Sectia 1 Politie pentru controlul judiciar, el declarand, la iesire, ca nu are ce sa comenteze despre dosarul in care este urmarit pentru complicitate la trafic de influenta, pentru ca anchetatorii nu au probe impotriva sa, informeaza Mediafax.

Andrei Chiliman, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 1 de Politie: Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosar

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, sambata dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce instanta suprema a decis sa fie cercetat sub control judiciar. Nu exista demisie, nu exista absolut nimic. Nu exista nici un fel de dovezi la dosarul respectiv. Nu are nici o legatura dosarul cu vreo spaga, nu exista nici un fel de dovada. Lasam justitia sa isi faca treaba. Asa cum am stabilit cu dansii, o sa vin la Politie de doua ori pe saptamana, a declarat Chiliman, la iesirea din sectia de Politie. Chiliman nu isi poate exercita functia de primar timp de doua luni, perioada pentru care a fost plasat sub control judiciar.

Primarul Andrei Chiliman, aflat sub control judiciar, s-a prezentat la Sectia 1 Politie

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, s-a prezentat, sambata dimineata, la Sectia 1 Politie din Capitala, unde trebuie sa mearga dupa ce instanta suprema a decis sa fie cercetat sub control judiciar,.

UPDATE Inalta Curte judeca cererea DNA de arestare preventiva a lui Andrei Chiliman / Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca vineri, incepand cu ora 16:30, procesul in care DNA solicita arestare preventiva pentru 30 de zile a primarului sectorului 1, Andrei Chiliman, intr-un dosar in care edilul este acuzat de constituire de grup infractional organizat si complicitate la trafic de influenta in forma continuata. Andrei Chiliman a fost retinut joi de procurorii DNA din Ploiesti. Ora 21:37 Andrei Chiliman a parasit sediul instantei supreme, dupa expirarea ordonantei de retinere.

Ion Cristoiu: Calin Popescu Tariceanu, adevarata tinta a Binomului SRI-DNA in Dosarul Andrei Chiliman

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a fost retinut joi de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Ploiesti. Potrivit procurorilor, Andrei Chiliman ar fi perceput comisioane de 10% pentru.

UPDATE Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman si a celorlalti din dosarul primarului de la sectorul 1 / Contract halucinant de 670 mil. euro intre soacra si sotia lui Vlad Moisescu. Acesta spune ca este vorba de o eroare materiala de denominare / Consil

UPDATE Consilierul local Ion Brad a respins acuzatiile care i se aduc si a catalogat drept inventii greu de inteles capetele de acuzare formulate de DNA in dosarul in care este cercetat alaturi de Andrei Chiliman, Ioana Costescu si Vlad Moisescu, adaugand ca Fratii Grimm ar fi invidiosi pe DNA. Potrivit unor surse judiciare, procurorii au descoperit un contract incheiat la notar prin care soacra lui Vlad Moisescu, implicat in dosarul lui Andrei Chiliman, a imprumutat-o pe sotia lui Moisescu cu 670 milioane de euro, contract apreciat de DNA ca fiind fictiv.

Andrei Chiliman a plecat acasa, dupa ce ordonanta de retinere a expirat: Ma intorc la decizie. Ma consider complet nevinovat (VIDEO)

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a plecat vineri acasa, ordonanta de retinere a procuroriilor DNA Ploiesti expirand, informeaza B1 TV. Chiliman si-a reafirmat nevinovatia in fata magistratilor, dar a.

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, la Sectia 1 Politie: Nu sunt prieten cu Sebastian Ghita. Nu exista probe la dosar

Andrei Chiliman, primarul suspendat al Sectorului 1, s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Sectiei 1 de Politiei din Capitala, asa cum i se impune prin masura controlului judiciar, dispusa de magistratii Curtii Supreme.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )