Libnet.ro
UNICEF

22:45

Andrei Ionita, primul violoncelist roman care castiga prestigiosul Concurs Ceaikovski

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Andrei Ionita, primul violoncelist roman care castiga prestigiosul Concurs Ceaikovski

Tanarul violoncelist Andrei Ionita devine primul roman care a obtinut Premiul I si Medalia de Aur pentru performanta sa in cadrul Editiei a XV-a a Concursului International Piotr Ilici Ceaikovski la sectiunea violoncel, desfasurat in perioada 16 30 iunie in Moscova si Sankt Petersburg. Violoncelistul Andrei Ionita a evoluat in data de . continuă pe Ceaşca de Cultură

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai prestigioase competitii din lume

Un violoncelist roman a castigat medalia de aur, alaturi de alti trei muzicieni, la concursul international Ceaikovski, una dintre cele mai importante competitii muzicale din lume, informeaza Digi24. Andrei.

Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii

Andrei Rosu este primul roman care a traversat inot Canalul Manecii. Este o noua performanta exceptionala a fostului artist din trupa Gaz pe Foc, dupa o serie impresionanta de maratoane pe sapte continente.

Andrei Rosu, primul roman care incheie Triatlonul Enduroman Arch to Arc

Andrei Rosu a incheiat cursa Enduroman Arch to Arc, ce consta in parcurgerea distantei de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta, devenind astfel primul roman care termina.

Premiera nationala: Andrei Rosu, primul roman care a traversat inot Canalul Manecii

Andrei Rosu a traversat inot Canalul Manecii, care presupune parcurgerea distantei de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta. Astfel, sportivul in varsta de 39 de ani este primul roman care reuseste aceasta performanta.

Andrei Rosu, fost membru al turpei Gaz pe Foc, primul roman care a trecut inot Canalul Manecii

Andrei Rosu, ultramaratonist, a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii, in cadrul competitiei Enduroman, informeaza Adevarul. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a inscris in cursa.

Andrei Rosu, fost membru al trupei Gaz pe Foc, primul roman care a trecut inot Canalul Manecii

Andrei Rosu, ultramaratonist, a devenit primul roman care a trecut inot Canalul Manecii, in cadrul competitiei Enduroman, informeaza Adevarul. Fostul membru al trupei Gaz pe Foc s-a inscris in cursa.

Drama Sorinei, primul roman care a facut schimbare de sex: Mi-a parut rau dupa operatie, era tarziu. Nu am avut niciodata prieten, iar femeie adevarata nu o sa fiu niciodata

In urma cu 20 de ani Sorin Ratiu a suferit o interventie chirurgicala pentru schimbarea sexului, devenind primul roman care a facut o astfel de operatie. Daca atunci gestul ei uimea o tara intreaga,.

Andrei Rosu a devenit primul roman care trece inot Canalul Manecii

In aceste zile, Andrei Rosu participa la Arch 2 Arc A2A), concurs foarte dificil care presupune trei probe: 140 de kilometri de alergare intre Londra si Dover, traversarea Canalului Manecii intre Dover si Calais si 300 de kilometri de pedalare intre Calais si Paris. Andrei a trecut deja de chinul alergarii si al inotului.

Este in istorie. Andrei Rosu, primul roman care a traversat Canalul Manecii inot, a incheiat cursa Enduroman Arch to Arc

Andrei Rosu a incheiat, miercuri la pranz, cursa Enduroman Arch to Arc, care presupune parcurgerea distantei de 480 de kilometri dintre Londra si Paris in alergare, inot si pe bicicleta, sportivul in varsta.

Primul roman care trece inot Canalul Manecii. Cum s-a pregatit pentru cea mai grea experienta din viata sa

Andrei Rosu reprezinta Romania la una dintre cele mai grele competitii din lume, Arch 2 Arc A2A). Imagineaza-ti ca ajungi la limita si ca trebuie sa treci dincolo de ea, fiind totodata la jumatatea drumului.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )