Libnet.ro
UNICEF

14:30

Andrei Marga, lui H.R. Patapievici: Nu iese o simfonie doar cu 2-3 tromboane uzate.

România Liberă România Liberă,
Andrei Marga, lui H.R. Patapievici: Nu iese o simfonie doar cu 2-3 tromboane uzate.

Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman ICR), a vorbit intr-un interviu acordat MEDIAFAX despre neregulile pe care le-a constatat la unele dintre filialele ICR, despre sume cheltuite de institut, oferind, de asemenea, o replica fostului presedinte al institutiei, H. Patapievici. Presedintele ICR a mai vorbit despre mult discutata si deja proverbiala afirmatie referitoare la calorifer, subliniind ca aceasta a fost scoasa din context. La inceputul lunii octombrie, prezent . continuă pe România Liberă

Andrei Marga, catre Horia Roman Patapievici: Nu iese o simfonie doar cu 2-3 tromboane uzate

Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman, i-a transmis fostului presedinte al ICR , Horia Roman Patapievici, ca nu iese o simfonie doar cu 2-3 tromboane uzate, transmite Mediafax. Marga a vorbit.

INTERVIU Andrei Marga, despre oamenii lui Patapievici: Nu iese o simfonie cu 2-3 tromboane uzate

Andrei Marga, presedintele Institutului Cultural Roman ICR), a vorbit intr-un interviu acordat Mediafax despre neregulile pe care le-a constatat la unele dintre filialele ICR, despre sume cheltuite de institut si despre faimoasa afirmatie legata de calorifer.

Regizorul Cristian Mungiu il critica pe Andrei Marga pentru organizarea ICR: La fiecare schimbare vin o gramada de alte interese

Schimbarile de la varful Institutul Cultural Roman ii afecteaza pe oamenii de cultura. Regizorul Cristian Mungiu l-a criticat pe noul sef al ICR, Andrei Marga, sub a carui conducere activitatea institutului a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )