Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Nastase cere demisia sefului ANSP pentru afirmatia controversata despre persoanele rapuse de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Andrei Nastase cere demisia sefului ANSP pentru afirmatia controversata despre persoanele rapuse de COVID-19

Liderul Platformei DA, Andrei Nastase, cere demisia sefului Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, dupa ce acesta a declarat ca noul coronavirus a luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur. Nastase l-a acuzat pe Furtuna de cinism si nesimtire. continuă pe Adevărul

Maia Sandu: Eu o sa-l sprijin pe Andrei Nastase in turul doi

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca in turul doi al alegerilor prezidentiale il va sprijini pe presedintele Platformei DA, Andrei Nastase, daca acesta va obtine cele mai multe voturi. Maia Sandu a facut aceasta afirmatie in contextul intrebarii daca intre ea si Nastase ar exista o cearta.

VIDEO Seful ANSP a prezentat scuze publice si sustine ca declaratia controversata pentru care i se cere demisia a fost inteleasa gresit

Seful Agentiei Nationale pentru Sanatate Publica, Nicolae Furtuna, a prezentat scuze publice celor care au inteles gresit afirmatia sa ca noul coronavirusa luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur. Furtuna sustine ca atunci cand a facut referire la notiunea de povara, dansul a avut in vedere sensul medical, nu cel social.

PDM solicita demisia lui Nicolae Furtuna pentru declaratia scandaloasa si cinica

Partidul Democrat din Moldova, condus de ex-premierul Pavel Filip, cere demisia sefului ANSP, Nicolae Furtuna, ca urmare a declaratiei facute de acesta ca noul coronavirusa luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur. Totodata, democratii solicita scuze publice in fata celor care au avut de suferit in urma acestei crunte pandemii si demisia de onoare a acestui personaj.

Fosta ministra a Sanatatii, despre declaratia controversata a sefului ANSP: Mi-e rusine pentru cele spuse de el

Fosta ministra a Sanatatii Ala Nemerenco a declarat ca regreta ca l-a numit pe Nicolae Furtuna in functia de director interimar al ANSP si a accentuat ca acesta trebuie sa plece din functie. Declaratiile au fost facute in contextul afirmatiei controversate a lui Nicolae Furtuna, care a spus ca noul coronavirus a luat viata celor care si asa erau o povara pentru ei si pentru cei din jur.

Dodon considera declaratia sefului ANSP complet inadecvata: Trebuie sa demisioneze

Igor Dodon isi exprima regretul si consternarea fata de declaratiile facute de directorul ANSP, Nicolae Furtuna. in opinia sa, scuzele publice nu sunt deloc suficiente atunci cand printr-o declaratie afectezi moral un numar mare de oameni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )