Libnet.ro
UNICEF

07:15

Andrian Candu, mesaj ironic catre Maia Sandu dupa ce Vladimir Turcan a ajuns sef la CCM: Felicitari! Simtiti aerul schimbarii?!

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu, mesaj ironic catre Maia Sandu dupa ce Vladimir Turcan a ajuns sef la CCM: Felicitari! Simtiti aerul schimbarii?!

Fostul presedinte al Parlamentului, democratul Andrian Candu, a transmis un mesaj ironic pentru premierul Maia Sandu, pe care o felicita cu depolitizarea, dupa ce deputatul socialist Vladimir Turcan, persoana apropiata de Igor Dodon, a fost ales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Maia Sandu, treziti-va ACUM. Candu sustine ca singura solutie pentru a nu permite Rusiei sa preia controlul in Moldova prin Dodon sunt anticipatele

Fostul presedinte al Parlamentului, Andrian Candu, considera ca Federatia Rusa preia controlul a tot mai multe institutii din Republica Moldova, prin intermediul lui Igor Dodon, dupa ce socialistul Vladimir Turcan a fost ales presedinte al Curtii Constitutionale. Deputatul PDM considera ca pentru a nu permite ca acest lucru sa se intample, Guvernul condus de Maia Sandu trebuie sa demisioneze, pentru a provoca alegeri parlamentare anticipate.

Maia Sandu acuza PSRM ca vrea sa preia controlul asupra CCM. Premierul crede ca votul prin care Turcan a ajuns la sefia CCM a fost viciat:Este un lucru grav

Premierul Maia Sandu sustine ca desemnarea unui exponent al Partidului Socialistilor in fruntea Curtii Constitutionale este un lucru grav care stirbeste si mai mult increderea in unica institutie de jurisdictie constitutionala din tara. Afirmatia a fost facuta dupa ce socialistul Vladimir Turcan, persoana apropaita de Igor Dodon, a ajuns in functia de presedinte al CCM, prin votul majoritatii judecatorilor din CCM.

Daniela Bodrug, despre numirea lui Vladimir Turcan la sefia CCM: Maia Sandu a vandut tara lui Dodon

Vicepresedinta Partidului Miscarea Populara Antimafie, Daniela Bodrug, considera ca Maia Sandu a vandut tara lui Dodon in schimbul functiei de prim-ministru, dupa ce deputatul socialist Vladimir Turcan, persoana apropiata presedintele Republicii Moldova, a fost ales in functia de presedinte al Curtii Constitutionale din Republica Moldova.

Oana Radu, mesaj disperat pentru iubitul ei, dupa ce a fost stropit cu benzina. Medicii au facut anuntul

Iubitul Oanei Radu este in stare grava la spital, dupa ce a fost stropit cu benzina si ars de viu. Cantareata le-a dat vestea trista fanilor si prietenilor sai, mai apoi a facut anuntul dureros. Ce apel a facut artista catre toti cei care o cunosc si nu numai? Oana Radu, apel disperat catre fanii .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )