Libnet.ro
UNICEF

00:06

Andrian Candu, noi dezvaluiri despre situatia din PDM: Au existat trei grupuri - grupul Candu, grupul Nichiforciuc si grupul Filip

Adevărul Adevărul,
Andrian Candu, noi dezvaluiri despre situatia din PDM: Au existat trei grupuri - grupul Candu, grupul Nichiforciuc si grupul Filip

Deputatul Andrian Candu a declarat, dupa plecarea sa din Partidul Democrat, ca in formatiunea condusa de Pavel Filip au existat trei grupuri cu viziuni distincte. Este vorba despre grupul lui Eugen Nichiforciuc, grupul lui Pavel Filip si grupul lui Andrian Candu. continuă pe Adevărul

Andrian Candu spune ca PDM negociaza functii in Guvern: Cu regret, colegii se intalnesc pe la spate, in sedinte secrete, cu PSRM

Sase deputati democrati au parasit formatiunea miercuri, 19 februarie, si au anuntat ca formeaza un grup parlamentar nou. Deputatul Andrian Candu a adus mai multe acuzatii la adresa noii conduceri a Partidului Democrat, subliniind ca formatiunea are o agenda ascunsa, se indreapta intr-o directie gresita si ca negociaza cu Partidul Socialistilor, in secret, patru functii in Guvern.

Andrian Candu:Aurel Ciocoi trebuie sa-si dea demisia de onoare, pana ca motiunea simpla sa ajunga sa fie dezbatuta in Parlament

Deputatul PDM Andrian Candu considera ca fractiunea PDM trebuie sa sustina motiunea simpla impotriva ministrului de Externe, Aurel Ciocoi. in opinia sa, ministrul trebuia sa se ocupe de politica externa, dar nu de interpretarea istoriei. Ex-presedintele Parlamentului e de parere ca este cazul ca Aurel Ciocoi sa-si dea demisia de onoare, pana ca motiunea simpla sa ajunga sa fie dezbatuta in plenul Parlamentului.

Andrian Candu a discutat cu Vlad Plahotniuc inainte de a parasi partidul

Deputatul PDM Andrian Candu a afirmat ca, inainte sa paraseasca formatiunea, a vorbit cu fostul lider democrat Vlad Plahotniuc, care se afla in cautare internationala in cadrul unor dosare penale.

VIDEO Andrian Candu, Sergiu Sirbu, Vladimir Cebotari si alti trei deputati parasesc Partidul Democrat

Un grup din sase deputati ai Partidului Democrat au anuntat miercuri, 19 februarie, ca parasesc formatiunea condusa de Pavel Filip. Printre acestia sunt Andrian Candu, Sergiu Sirbu si Vladimir Cebotari, cei care au detinut functiile de vicepresedinte cand partidul era condus de Vlad Plahotniuc, dar si deputatii Corneliu Padnevici, Eleonora Graur si Grigore Repesciuc.

Elena Udrea, dezvaluiri despre Traian Basescu: Din pacate, nu l-am ascultat!

Elena Udrea a facut dezvaluiri despre Traian Basescu. Fostul presedinte ar fi ajutat-o foarte mult in cariera sa politica. Fosta blonda de la Cotroceni a declarat ca de multe ori nu i-a ascultat sfaturile, iar acum regreta acest lucru.

Noi detalii despre divortul Andreei Balan. George Burcea a renuntat la verigheta

Noi zvonuri despre un posibil divort intre Andreea Balan si George Burcea au aparut in randul fanilor, asta desi in lumea mondena cei doi sunt cunoscuti pentru faptul ca formeaza una dintre cele mai fr.

Sergiu Sirbu, suparat pe noua conducere a PDM dupa ce s-a aflat despre sedinta secreta dintre PDM si PSRM:Pacat ca a preferat un alt eveniment

Deputatul democrat Sergiu Sirbu s-a aratat suparat pe decizia conducerii PDM, in frunte cu Pavel Filip, de a participa la o sedinta secreta la Parlament alaturi de conducerea Partidului Socialistilor, eveniment la care Sergiu Sirbu, dar si deputatul Andrian Candu nu au fost invitati.

Sinteza zilei. Noi dezvaluiri crancene despre jocurile extrem de periculoase de culise

In aceasta seara, la Sinteza zilei, anuntul despre pensii pe care il asteapta toata lumea, facut de ministrul Muncii.

Marcel Ciolacu, despre situatia lui Ion Iliescu in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri ca, din cate stie, Ion Iliescu nu este presedinte de onoare al partidului, mentionand ca acesta a reprezentat un simbol pentru PSD, pentru Romania si pentru democratie, dar s-a retras din viata publica.

Manuela Harabor, noua actrita din Vlad. Primele declaratii despre rolul din serialul de la PRO TV

Manuela Harabor este noua actrita din serialul Vlad! Fanii cunoscutei productii au fost placut surprinsi de noua aparitie in povestea palpitanta. Iata ce spune artista despre noul rol pe care-l va interpreta! Manuela Harabor, noua actrita din Vlad Manuela Harabor se alatura echipei din serialul Vlad! Din data de 24 februarie, frumoasa actrita va fi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )