Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andrian Candu, primit de Custodele Coroanei Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Andrian Candu, primit de Custodele Coroanei Romane

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, va fi primit astazi la ora 14:30, de Custodele Coroanei Romane, Margareta, la Palatul Elisabeta. continuă pe Ziarul Bursa

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia de 1 Decembrie

Custodele Coroanei Romane, Margareta, si principele Radu vor calatori cu Trenul Regal la Alba Iulia, unde vor participa la evenimentele prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei. Cu ocazia.

Andrian Candu, decorat de Liviu Dragnea cu cea mai mare distinctie a Camerei Deputatilor

Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, a avut intrevederi cu presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, marti 27 noiembrie, la Bucuresti, unde speakerul efectueaza ultima vizita oficiala din actualul mandat. Oficialul moldovean a fost decorat de catre Liviu Dragnea cu distinctia Colanul Parlamentului, cea mai inalta distinctie a Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei.

Andrian Candu: Condamn cu fermitate agresiunea Rusiei fata de Ucraina

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a declarat ca Chisinaul condamna cu fermitate agresiunea Rusiei fata de Ucraina, dupa ce trei nave militare ucrainene au fost capturate de autoritatile ruse, in stramtoarea Kerci din Marea Azov, pe motiv ca ar fi intrat ilegal in apele teritoriale ale Rusiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )