Libnet.ro
UNICEF

23:45

Andronic: Kovesi, Maior, Coldea si Dincu au fost la Oprea in decembrie 2009. Va dati seama ce ar insemna ca niste oameni sa inceapa sa vorbeasca?

B1 B1,
Andronic: Kovesi, Maior, Coldea si Dincu au fost la Oprea in decembrie 2009. Va dati seama ce ar insemna ca niste oameni sa inceapa sa vorbeasca?

Dan Andronic a revenit cu o serie de precizari in legatura cu intalnirea care ar fi avut loc, in noaptea alegerilor prezindentiale din 2009, in casa lui Gabriel Oprea, si la care ar fi. continuă pe B1

Dan Andronic: Kovesi, Maior, Coldea, Dancu au fost acasa la Oprea in decembrie 2009.Ce ar insemna ca niste oameni sa inceapa sa vorbeasca?

Jurnalistul Dan Andronic a revenit, miercuri, pe Facebook, cu detalii despre intalnirea dintre Gabriel Oprea si seful DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul adjunct SRI Florian Coldea, George Maior si Vasile Dancu, din decembrie 2009, inainte de alegerile prezidentiale, sustinand ca aceasta a avut loc la casa fostului ministru Oprea.

Basescu ar vrea ancheta pentru sefa DNA, seful si fostul prim-adjunct ai SRI: Ce cautau cei trei oameni care conduceau institutii de forta Kovesi, Maior, Coldea la Oprea acasa si nu la birourile lor?

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni seara, la Romania TV, ca procurorul general al Romaniei ar trebui sa ancheteze de ceLaura Codruta Kovesi, George Maior si Florian Coldea se aflau in seara alegerilor prezidentiale acasa la Gabriel Oprea, si nu in institutiile pe care le conduceau. Seful PMP a mai spus si ca este binevenita comisia parlamentara de ancheta privind alegerile.

Gabriel Oprea, la Antena 3, despre seara alegerilor: A fost o simpla cina la mine/ Oprea refuza sa spuna daca Kovesi si Coldea au fost la el acasa

Generalul gabriel Oprea a intervenit telefonic, miercuri seara, la Sinteza zilei de pe Antena 3 unde a raspuns intrebarilor legate de cina din seara alegerilor care a avut loc la el acasa, unde Antena 3 sustine ca au participat Maior, Kovesi si Coldea si ca s-a pus la cale fraudarea alegerilor. Oprea a reluat afirmatiile facute in alta emisiune sustinand ca a fost doar o masa oferita in cinstea lui Ontanu si unde i-a invitat pe George Maior, Anghel Iordanescu si Dan Andronic. Toti invitatii sunt prieteni cu mine. Nu i-am invitat pe Kovesi sau Coldea, a spus Oprea. Dan Andronic, prin telefon: Eu nu am spus nimic de fraudarea alegerilor si nu am adus astfel de acuzatii. Nu e ciudat ca a fost ziua lui Ontanu, dar altcineva facea invitatiile?!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )