Libnet.ro
UNICEF

05:30

Andy Murray s-a intors pe teren dupa sase luni. Ce a facut fostul lider mondial si ce decizie a luat dupa revenire

Adevărul Adevărul,
Andy Murray s-a intors pe teren dupa sase luni. Ce a facut fostul lider mondial si ce decizie a luat dupa revenire

Andy Murray, fost numar 1 mondial, in prezent pe locul 222 ATP, arevenit in competitia de simplu dupa sapte luni de absenta. continuă pe Adevărul

Andy Murray anunta ca va participa la turneele de la Zhuhai si Beijing

Andy Murray, care va disputa incepand de luni turneul de Masters 1000 de la Cincinnati, a anuntat ca va participa si la competitiile de la Zhuhai si Beijing, de la finalul lunii septembrie.

VIDEO ATP Cincinnati: Andy Murray, invins de Richard Gasquet la primul meci de simplu jucat dupa o pauza de sapte luni

Andy Murray, fostul numar unu mondial, a pierdut primul meci de simplu pe care l-a disputat dupa o pauza de sapte luni, fiind invins in doua seturi, 6-4, 6-4, de francezul Richard Gasquet, in turul I al turneului ATP Masters 1. 000 de la Cincinnati SUA), dotat cu premii totale in valoare de 6 milioane de dolari.

Andy Murray va juca din nou la simplu cu ocazia turneului de la Cincinnati

Tenismanul britanic Andy Murray a asigurat vineri ca isi va face revenirea la simplu saptamana viitoare, cu ocazia turneului Masters 1. 000 ATP de la Cincinnati Statele Unite), la sapte luni dupa operatia la soldul drept, informeaza AFP.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul TMK-Artrom se prabuseste cu 66%

Producatorul de tevi din Slatina TMK - Artrom ART) a obtinut, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel consolidat de circa 14,97 milioane de lei, cu 65,87% mai mic decat cel din perioada similara a anului 2018.

VIDEO S-a intors acasa dupa patru ani: cum a devenit un papagal poliglot

Papagalii se numara printre singurele vietati care stiu sa vorbeasca la fel ca oamenii. Chiar si daca invata doar cateva cuvinte, ei sunt foarte comunicativi. Nigel este un papagal gri african. Povestea lui a facut inconjurul lumii dupa ce a reusit sa se reuneasca cu fostul sau proprietar dupa patru ani in care fost dat .

Deficitul de cont curent a crescut cu 38,15%, in primele sase luni

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 5,135 miliarde de euro, in primele sase luni din acest an, comparativ cu 3,717 miliarde de euro in perioada ianuarie - iunie 2018, in crestere cu 38,15%, se arata intr-un comunicat de presa al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ANAF a confiscat in primele sase luni 25,28 milioane tigarete

Directia Generala a Vamilor din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) a confiscat in primele sase luni ale anului un numar de 25,28 milioane tigarete, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut cand au fost confiscate 11,53 milioane tigarete, spune vicepresedintele ANAF, Stefan Cosmin Dolis, intr-un comunicat.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )