Libnet.ro
UNICEF

07:30

Andy Murray, tatic pentru a treia oara

România Liberă România Liberă,
Andy Murray, tatic pentru a treia oara

Tenismanul scotian Andy Murray, fost lider mondial, a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce soti. continuă pe România Liberă

PENTRU A TREIA OARA IN 2019 Fed a redus din nou dobanda

Banca centrala americana, Federal Reserve Fed), a redus miercuri dobanda de referinta, aceasta fiind a treia masura de diminuare a costului creditului din anul curent, in conditiile in care autoritatea vrea sa previna riscurile de incetinire a economiei. Masura Fed vine in contextul tensiunilor comerciale dintre SUA si China, respectiv al incetinirii economiei mondiale.

VIDEO Ashleigh Barty a castigat Turneul Campioanelor, dupa ce a invins-o pentru prima oara pe Elina Svitolina

Ashleigh Barty a confirmat, duminica, sezonul excelent pe care l-a avut, a invins-o pentru prima oara in cariera pe Elina Svitolina, campioana en-titre, si a castigat Turneul Campioanelor de la Shenzhen. Australianca 1 WTA) a avut nevoie de o ora si 27 de minute pentru a trece de jucatoarea din Ucraina 8 WTA), scor 6-4, 6-3.

Hong Kong, in recesiune pentru prima oara dupa criza financiara globala

Hong Kong a intrat in recesiune in trimestrul trei din 2019, pentru prima data de la criza financiara globala, pe fondul manifestatiilor menite sa denunte regresul libertatilor si ingerinta tot mai mare a Beijingului in problemele regiunii semiautonome, dar si al efectelor razboiului comercial dintre SUA si China, informeaza publicatia nipona Nikkei si Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )