Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un angajat de la Apple a dezvaluit primele informatii despre Iphone 8

B1 B1,
Un angajat de la Apple a dezvaluit primele informatii despre Iphone 8

Un angajat al companiei Apple din Israel a dezvaluit ca noul telefon mobil produs de aceasta, Iphone 8, va fi total diferit de tot ce s-a lansat pana acum, potrivit Mediafax. Ultimul model al companiei este. continuă pe B1

Au aparut primele imagini cu explozia din Budapesta. Autoritatile ofera o recompensa de 10 milioane de forinti pentru informatii despre suspect (VIDEO, FOTO)

Autoritatile ungare au dat publicitatii primele imagini cu momentul exploziei din Budapesta si au anuntat ca ofera o recompensa de zece milioane de forinti circa 32. 600 de euro) persoanei care poate oferi.

Primele informatii oficiale: Jeep reinventeaza Compass

Daca duetul Compass Patriot din 2007 nu prea a convins, adoptand un stil, probabil, prea indepartat de filosofia Jeep, cu noul Compass, care se pregateste sa-si faca intrarea in scena la Salonul Auto de la Los Angeles 18 27 octombrie), reputatul constructor american incearca sa dea lovitura pe piata SUV-urilor compacte. Si, pentru a pune capat speculatiilor din ultimele saptamani, Jeep a publicat primele imagini si informatii oficiale.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )