Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus

România Liberă România Liberă,
Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu. continuă pe România Liberă

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes

Un angajat al Penitencarului Giurgiu a fost confirmat cu coronavirus, dupa ce a intrat in contact cu un membru de familie infectat. Barbatul este asimptomatic, dar a fost internat in Spitalul Victor Babes.

Un angajat al penitenciarului Giurgiu, depistat cu coronavirus

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test pentru SARS-CoV-2. Pentru certitudine, s-a luat decizia retestarii acestuia, politistul de penitenciare aflandu-se, in prezent, internat la Spitalul Clinic Dr. Victor Babes Bucurestim, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor.

ANP: Un angajat al Penitenciarului Giurgiu, confirmat cu coronavirus

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis duminica, prin intermediul unui comunicat de presa, ca un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost confirmat pozitiv la un prim test privind COVID-19.

Angajat al Penitenciarului Giurgiu - infectat cu COVID-19. Barbatul nu a manifestat simptome

Alerta la Penitenciarul Giurgiu, unde un angajat a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Posibilii contacti au intrat in autoizolare.

A fost confirmat cazul numarul 15 de Covid-19, in judetul Buzau

Cel de-al 15-lea buzoian infectat cu coronavirus este un barbat care se afla in Bucuresti, dar cu domiciliul in judetul Buzau, contact direct al unui caz confirmat pozitiv.

160 de salariati ai unei fabrici de confectii din Motru, in izolare dupa ce o angajata a fost confirmata cu coronavirus

Circa 160 de persoane din Motru si familiile lor au fost izolate la domiciliu dupa ce o angajata a fabricii de confectii din localitate a fost confirmata cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )