Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un angajat al Penitenciarului Jilava, depistat cu COVID-19

România Liberă România Liberă,
Un angajat al Penitenciarului Jilava, depistat cu COVID-19

Un angajat al Penitenciarului Bucuresti-Jilava a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SA. continuă pe România Liberă

Un arestat confirmat cu coronavirus a fost internat la spitalul penitenciarului Jilava

O persoana de sex masculinaflatin stare de arest preventiv in cursul urmaririi penale a fost confirmat cu noul coronavirus. El a fost transportat la Spitalul Pentineciarului Jilava din.

inca un angajat al Penitenciarului de la Galati a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2

Caile de acces ale personalului si detinuti, birourile si zonele comune au fost dezinfectate. Angajatii care au intrat in contact cu angajatul penitenciarului care a fost diagnosticat cu COVID-19 vor fi scosi din serviciu si vor ramane la domiciliu, urmand sa fie inlocuiti cu personal de rezerva.

Activitatea Curtii de Apel Brasov, suspendata dupa ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Activitatea Curtii de Apel Brasov este suspendata vineri, dupa ce un angajat al institutiei a fost confirmat cu COVID-19, se arata intr-un comunicat, publicat pe site-ul institutiei. Angajat al.

Activitate suspendata la Curtea de Apel Brasov. Un angajat a fost confirmat cu COVID-19

Vineri, 24 iulie, activitatea Curtii de Apel Brasov a fost suspendata dupa ce un angajat al institutiei a fost confirmat cu COVID-19.

Emanuel Ungureanu: inca 7 angajati ai Primariei Cluj, infectati cu coronavirus. Primul caz a fost confirmat acum o saptamana, dar DSP a refuzat sa testeze angajatii

Inca 7 angajati ai Primariei Cluj au fost confirmati cu infectie cu coronavirus, la o saptamana dupa ce in institutie a fost confirmat un prim caz, dar Directia de Sanatate Publica din Cluj a refuzat sa testeze ceilalti angajati, anunta deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedintele Comisiei de Sanatate din Camera Deputatilor.

Sef de la Finante Publice Arges, cercetat pentru ca nu a luat masuri dupa ce un angajat a fost confirmat cu COVID-19 Persoana infectata, la o petrecere cu alti 20 de colegi

Un sef de la Agentia Finantelor Publice Arges este cercetat pentru zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce nu ar fi luat masuri de izolare sau de testare a angajatilor care au intrat in contact cu un coleg depistat cu COVID-19. Mai mult, 20 de colegi ar fi participat la un eveniment privat la care a luat parte si angajatul infectat, iar ulterior mai multi au fost confirmati cu coronavirus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )