Libnet.ro
UNICEF

14:30

Un angajat al unei uzine din Gorj a fost muscat de o vipera la serviciu

Antena3 Antena3,
Un angajat al unei uzine din Gorj a fost muscat de o vipera la serviciu

Un muncitor de la Uzina Mecanica Sadu, din judetul Gorj, a fost transportat luni de urgenta la spital, dupa ce a fost muscat de o vipera la intrarea intr-un depozit din incinta fabricii, informeaza. continuă pe Antena3

Un angajat al uzinei de armament din Gorj a fost muscat de o vipera

Un angajat al Uzinei Mecanice Sadu, din Gorj, unde se produce munitie si armament, a fost muscat de o vipera. Acesta a fost atacat cand incerca sa indeparteze reptila. Cazul este incadra ca accident de.

Angajat al uzinei de armament din localitatea Bumbesti Jiu, muscat de o vipera

Un salariat al Uzinei Mecanice UM) Sadu, din judetul Gorj, unde se produce munitie si armament, a fost muscat de o vipera, in momentul in care a incercat sa indeparteze reptila.

Angajat al Uzinei Mecanice Sadu, muscat de o vipera la serviciu

Un barbat de 47 de ani, angajat la Sectia Pirotehnica a Uzinei Mecanice Sadu, din judetul Gorj, a fost muscat, luni, de o vipera, intr-un depozit, fiind transportat de urgenta la spital. Evenimentul este cercetat de conducerea unitatii ca accident de munca, transmite Mediafax.

Directoarea unei scoli din judetul Arges a fost gasita moarta. Femeia s-ar fi otravit

Final tragic pentru directoarea scolii din comuna Izvoru, judetul Arges. Femeia de 48 de ani a fost gasita fara suflare ieri dimineata, descoperirea fiind facuta chiar de fiul acesteia, un tanar de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )