Libnet.ro
UNICEF

08:15

Angajata a Curtii de Apel Alba Iulia, confirmata cu coronavirus. DSP a demarat ancheta epidemiologica

Adevărul Adevărul,
Angajata a Curtii de Apel Alba Iulia, confirmata cu coronavirus. DSP a demarat ancheta epidemiologica

DSP Alba a comunicat luni, 29 iunie, patru noi cazuri de coronavirus. Printre acestea este si o angajata a Curtii de Apel Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Compania Nationala de Investitii va construi o baza sportiva la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia

Compania Nationala de Investitii CNI) va construit la Alba Iulia, in curtea Seminarului Teologic Ortodox, o baza sportiva cu teren multifunctional si vestiare.

Primaria Alba Iulia reia finantarea pentru lucrarile de finalizare a unui camin cultural abandonat in 2016

Cartierul Paclisa al municipiului Alba Iulia va avea, in final, camin cultural, in care vor functiona cabinete medicale si un muzeu etnografic.

FOTO Semne de intrebare dupa decesul femeii de 39 de ani, infectate cu coronavirus, fara sa aiba alte boli. Cum aratau plamanii Anemonei

Familia si apropiatii femeii in varsta de 39 de ani din Alba Iulia, care a decedat luni, 23 iunie, infectata cu coronavirus, sunt, in continuare, socati de soarta acesteia. Anemona nu avea nicio boala si s-a stins in cateva zile. Sunt criticati si medicii care, in opinia lor, ar fi trebuit sa ii faca testul COVID-19 inca de sambata, cand s-a prezentat prima data la doctor.

CORONAVIRUS |DSP-urile au termen pana luni sa transmita situatia spatiilor unde pot fi izolati infectatii asimptomatici

Ministerul Sanatatii a transmis ca Directiile de Sanatate Publica au termen pana luni sa-i comunice situatia spatiilor in care pot fi izolate persoanele testate pozitiv cu coronavirus, dar asimptomatice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )