Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angajatele CEC Bank din Zlatna, suspectate ca au creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane lei, retinute

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatele CEC Bank din Zlatna, suspectate ca au creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane lei, retinute

Cele doua angajate ale sucursalei CEC Bank din Zlatna suspectate ca au creat un prejudiciu de peste 3,2 milioane de lei au fost retinute in cursul serii de vineri de politisti, acestea fiind cercetate pentru delapidare si inselaciune. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la doua angajate ale CEC Bank din Zlatna suspectate ca au furat peste 3 milioane de lei din banii a 108 clienti

Politistii de la IPJ Alba au derulat, vineri dimineata, perchezitii in dosarul privind escrocheria de la CEC Bank Zlatna. Sunt vizate doua angajate, suspecte de inselaciune si delapidare cu prejudiciu de peste 3,2 milioane lei.

Surorile din Zlatna care au sustras 3,2 milioane lei din conturile a 108 clienti ai CEC Bank, ridicate pentru audieri VIDEO

Cele doua femei din Zlatna, foste angajate ale CEC Bank, suspectate ca au sustras peste 3 milioane de lei din conturile a 108 clienti, au fost aduse vineri la sediul IPJ Alba pentru audieri. Politistii au efectuat in cursul zilei patru perchezitii la domiciliile si proprietatile acestora de unde au ridicat carduri si documente bancare.

Arest preventiv pentru una din fostele angajate ale CEC Bank Zlatna de unde s-au furat peste 3 milioane lei din conturi

Parchetul de pe langa Tribunalul Alba a decis sambata, 10 septembrie, sa propuna instantei masura arestului preventiv pentru una dintre cele doua foste angajate ale CEC Bank Zlatna retinute pentru furtul unor mai sume de bani din conturile clientilor. Sora acesteia va fi cercetata sub control judiciar.

CEC Bank a acordat credite de 700 de milioane de lei din surse externe de finantare

CEC Bank a acordat aproximativ 1. 300 de credite din surse externe de finantare, in valoare de 700 milioane lei, o pondere importanta, de circa 80%, fiind destinata intreprinderilor mici si mijlocii IMM-urilor), se arata intr-un comunicat de presa al bancii.

CEC Bank a vandut peste 1.300 de credite finantate din surse externe

Banca de stat CEC Bank a acordat peste 1. 300 de credite din surse externe de finantare, in valoare de peste 700 milioane lei, 80% dintre ele fiind accesate de intreprinderi mici si mijlocii IMM-uri) din industrie, comert, servicii si constructii,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )