Libnet.ro
UNICEF

17:31

Angajatii Dacia primesc salarii mai mari cu 5% si prime de 1.400 lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Angajatii Dacia primesc salarii mai mari cu 5% si prime de 1.400 lei

Salariul de baza al angajatilor Dacia va creste cu 5%, la nivel de operatori, iar angajatii vor primi o prima de 1. 430 lei brut pentru rezultatele din 2015, masurile fiind convenite vineri de administratie cu sindicatele uzinei in negocierile pentru un. continuă pe Wall-Street Ro

Salarii mai mari pentru angajatii de la Dacia

Negocierile dintre patronat si Sindicatul Automobile Dacia s-au incheiat . Angajatii s-au ales cu o majorare similara cu cea de anul trecut: 150 de lei, in suma bruta.

Angajatii Dacia primesc un plus de 150 lei la salariu si o prima de 1.430 lei, arata noul Contract Colectiv de Munca

Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia au incheiat negocierile pentru un nou contract colectiv de munca, iar partile au convenit cresterea cu 150 de lei 5%) a salariului de baza brut la nivel de operatori. In plus, toti angajatii vor primi o prima pentru rezultatul anului 2015 in valoare de 1. 430 lei brut, acordata in luna mai, a anuntat Dacia.

Automobile Dacia: Angajatii vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% potrivit negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, transmite compania.

PROIECT Mamele care adopta copii mai mari de doi ani primesc o indemnizatie de 1.700 de lei

Mamele care adopta copii mai mari de doi ani ar putea beneficia de o indemnizatie de aproximativ 1. 700 de lei si de concediu de acomodare de un an, potrivit modificarilor aduse legii adoptiei, adoptate, marti, de Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor.

HOROSCOP 4 februarie. Balantele primesc cele mai bune sfaturi de la familie.

Horoscop zilnic 4 februarie. Balantele primesc sfaturile potrivite din partea familiei, iar scorpionii au o relatie stransa cu persoana iubita.

China lucreaza puternic la imaginea capitalista - Cele mai mari sume cheltuite pe transferurile din fotbal din aceasta iarna: Liga a doua chineza, peste Bundesliga

Constantin Budescu a lasat liderul din Liga 1 pentru o formatie oarecare din liga a doua din China n. r. Dalian Yifang). La prima vedere, inca un exemplu de fotbalist cu potential care lasa capitolul performanta in umbra banilor. Daca privim insa mai atent, vom observa ca in a doua liga din China au fost investiti mai multi bani in aceasta iarna decat in. Bundesliga! In total, conform transfermarkt. de, chinezii au aruncat aproximativ 200 de milioane de euro pe transferuri, devansand fara probleme liderul din ultimii ani, Premier League.

SUV-urile sunt pentru prima oara segmentul cu cele mai mari vanzari pe piata auto europeana

Anul trecut europenii au cumparat un numar record de 3,2 milioane de SUV-uri, acest segment devenind pentru prima oara numarul unu in piata, inaintea subcompactelor si compactelor, arata datele JATO din 30 de tari. SUV-urile mici au crescut cu 38%, iar cele medii, cu 42%. Marcile cu cele mai bune vanzari pe segmentul SUV au fost Nissan, Renault si Volkswagen. Combustibilul este mai ieftin, iar SUV-urile mici au preturi tot mai acceptabile, astfel ca europenii sunt atrasi puternic de segment.

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )