Libnet.ro
UNICEF

23:00

Angajatii General Motors din SUA au primit cel mai mare bonus din istoria companiei: 12.000 de dolari

Hotnews Hotnews,
 Angajatii General Motors din SUA au primit cel mai mare bonus din istoria companiei: 12.000 de dolari

Angajatii General Motors din SUA reprezentati de sindicatul UAW vor primi un bonus record pentru rezultatele financiare din 2016, dupa ce compania a avut in SUA un profit urias de 12 miliarde dolari. GM a avut vanzari record de 166 miliarde dolari in lume, iar in Europa compania a reusit sa mai reduca pierderile cu cateva sute de milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Oficial, Obama este cel mai COOL fost Presedinte al SUA! Cum petrece in VACANTA (FOTO)

Obama vrea sa fie recunoscut ca cel mai cool fost Presedinte al SUA. Acum nimeni nu il impiedica sa se bucure de vacanta alaturi de familie. Aflat pe Insulele Virgine din Marea Britanie, Obama a fost.

Un meteorit si-a facut aparitia pe cerul noptii in mai multe zone din SUA (FOTO, VIDEO)

Sute de oameni din SUA, in special din Wisconsin si Illinois, au fost martorii unui eveniment neobisnuit. Luni dimineata, multe persoane au observat pe cer o minge de joc. Martorii au sugerat ca meteoritul.

Cel mai batran peste in captivitate, de aproape 100 de ani, a fost eutanasiat (FOTO)

Cel mai batran peste in captivitate, un dipnoi caruia i se spunea Granddad, a fost eutanasiat la 95 de ani din cauza unor probleme de sanatate destul de serioase. Acesta traia in.

China, cel mai mare producator mondial de energie solara

Capacitatea fotovoltaica instalata a Chinei s-a dublat anul trecut, transformand tara asiatica in cel mai mare producator mondial de energie solara din punct de vedere al capacitatii, a anuntat, sambata, Administratia Nationala a Energiei NEA), informeaza Reuters.

PSD PIERDE DIN SUSTINATORI! Cel mai recent sondaj anunta o PRABUSIRE FARA PRECEDENT

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica anunta ca partidul PSD a inregistrat rezultate dezastruoase in cel mai recent sondaj de opinie, dupa ce Guvernul Grindeanu a emis ordonanta de urgenta privind.

PSD PIERDE DIN SUSTINATORI! Cel mai recent sondaj anunta o PRABUSIRE FARA PRECEDENT (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Mihai Chirica anunta ca PSD a inregistrat rezultate dezastruoase in cel mai recent sondaj de opinie, dupa ce Guvernul Grindeanu a emis ordonanta de urgenta privind modificarea.

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a.

Pretul boabelor de cacao, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Pretul futures al boabelor de cacao a scazut vineri, la Bursa din New York, pana la cel mai redus nivel al ultimilor patru ani, din cauza temerilor legate de supraoferta de pe piata de profil.

Cel mai frumos palat din Baragan trece in administrarea Consiliului Judetean. Monumentul va fi salvat cu bani europeni

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi este tot mai aproape de reabilitare. Alesii locali au votat trecerea monumentului istoric in administrarea Consiliului Judetean, conditie impusa pentru a putea fi accesate fonduri europene.

In Piata Victoriei din Capitala este anuntat cel mai mare protest fata de OUG

Protestele fata de OUG privind codurile penale continua duminica, fiind anuntat cel mai mare protest la care, inca de la ora 14. 00, sunt asteptati in Piata Victoriei din Capitala oameni din toata tara. Manifestantii vor fi in piata in timp.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )