Libnet.ro
UNICEF

00:07

Angajatii MAI si MApN vor primi norma de hrana pentru luna aprilie inainte de Paste. Salariile vor fi platite dupa sarbatori

Adevărul Adevărul,
Angajatii MAI si MApN vor primi norma de hrana pentru luna aprilie inainte de Paste. Salariile vor fi platite dupa sarbatori

Ministerul Afacerilor Interne si Ministrul Apararii Nationale au anuntat ca angajatii din cele doua ministere vor primi inainte de sarbatorile de Paste intreaga norma de hrana cuvenita pentru luna aprilie, salariile urmand a fi platite in mod normal in ziua de 14 a lunii. continuă pe Adevărul

Angajatii MAI vor primi norma de hrana pentru luna aprilie inainte de Paste. Salariile vor fi platite dupa sarbatori

Ministerul Afacerilor Interne a anuntat ca intreg personalul MAi va primi, in data de 5 aprilie, intreaga norma de hrana cuvenita pentru luna aprilie, salariile urmand a fi platite in mod normal in ziua de 14 a lunii.

Angajatii Ministerului de Interne vor primi in avans norma de hrana si norma de echipament

Toti angajatii Ministerului de Interne vor primi, la data de 5 aprilie, norma de hrana cuvenita pent.

Doar o parte dintre bugetari vor primi salariile inainte de Paste. Parlamentarii, din nou privilegiati. Teodorovici: Multe institutii nu si-au manifestat interesul

Doar o parte dintre bugetari vor primi salariile inainte de Paste, printre acestia neregasindu-se angajatii din invatamant sau cei ai Ministerului Afacerilor Interne. Au fost insa privilegiati parlamentarii, care au primit inca de miercuri indemnizatii. Eugen Teodorovici a declarat ca multi nu si-au manifestat interesul pentru plata salariilor inaintea sarbatorilor, precizand ca lista publicata deja nu mai poate fi modificata.

Doar o parte dintre bugetari vor primi salariile inainte de Paste

Doar o parte dintre bugetari vor primi salariile inainte de Paste, potrivit ordinului semnat de ministrul Finantelor si publicat in Monitorul Oficial, printre acestia neregasindu-se angajatii din invatamant sau cei ai Ministerului Afacerilor Interne. Eugen Teodorovici a declarat, astazi, ca multi nu si-au manifestat interesul pentru plata salariilor inaintea sarbatorilor, precizand ca lista publicata deja nu mai poate fi modificata.

Avertisment de la sindicalistii din Educatie: profesorii nu isi vor primi salariile inainte de sarbatori

Federatia Sindicatelor din Educatie Spiru Haret solicita Guvernului sa precizeze clar categoriile de bugetari care vor primi salariile inainte de Sarbatorile Pascale. Asta, pentru ca, spun sindicalistii, angajatii din invatamant nu vor beneficia de aceasta facilitate.

Crescatorii de albine vor primi in acest an 33,4 milioane lei prin Programul national apicol

Apicultorii vor primi in acest an un sprijin in cuantum de 33,4 milioane lei prin Programul national apicol, aceeasi suma urmand a fi virata si anul viitor, potrivit unui proiect de Hotarare publicat de Ministerul Agriculturii.

Crescatorii de albine vor primi in acest an 33,4 milioane de lei prin Programul national apicol

Apicultorii vor primi in acest an un sprijin in cuantum de 33,4 milioane de lei prin Programul national apicol, aceeasi suma urmand a fi virata si anul viitor, potrivit unui proiect de Hotarare publicat de Ministerul Agriculturii.

VIORICA DANCILA, contrazisa si de Ministrul Educatiei! Cand isi vor primi profesorii SALARIILE

Data la care personalul din unitatile aflate in subordinea Ministerului Educatiei Nationale, finantate de la bugetul de stat, isi primeste in mod regulat salariile este 14 din luna curenta, pentru munca.

Olguta Vasilescu, explicatii privind neplata pensiilor inainte de Pasti: Cand vor primi pensionarii banii pana la urma

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a executat solicitarea facuta de Viorica Dancila in sedinta de guvern si a trimis un comunicat de presa in care repeta motivele pentru care pensiile nu au fost.

EDF si IBM avertizeaza ca, dupa Brexit, vor exista riscuri semnificative pentru afacerile lor din Marea Britanie

Electricite de France se numara printre companiile care au avertizat guvernul britanic despre riscurile semnificative pentru afacerile lor care vor exista dupa ce Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, potrivit unor documente confidentiale citate de publicatia Mail on Sunday.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )