Libnet.ro
UNICEF

12:45

Angel Di Maria trimite Argentina in sferturile de finala ale Cupei Mondiale cu un gol marcat in ultimele minute ale prelungirilor

Antena3 Antena3,
Angel Di Maria trimite Argentina in sferturile de finala ale Cupei Mondiale cu un gol marcat in ultimele minute ale prelungirilor

Golul marcat de Angel Di Maria in minutul 117 al partidei cu Elvetia, disputata la Sao Paulo, a trimis nationala Argentinei in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. Sud-americanii au castigat cu 1-0 in fata E. continuă pe Antena3

Argentina s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Elvetia cu scorul de 1-0

Argentina s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale dupa ce a invins reprezentativa Elvetiei cu scorul de 1-0, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, relateaza EvenimentulZilei. Singurul.

Franta invinge Nigeria cu 2-0 si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Doua goluri marcate in ultimele 15 minute ale meciului cu Nigeria au adus Frantei calificarea in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. Pe Estadio Nacional din Brasilia, nationala pregatita de.

Olanda revine spectaculos in ultimele minute si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Olanda s-a calificat dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a revenit spectaculos in ultimele minute ale meciului din optimi cu Mexic, disputat la Fortaleza. Wesley Sneijder si Klaas-Jan.

Brazilia s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile la penaltyuri

Brazilia este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile in urma loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute ale partidei de la Belo Horizonte, scorul.

Germania a invins Algeria dupa prelungiri si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Germania a castigat cu 2-1 in fata Algeriei, dupa prelungiri, intr-un meci disputat la Porto Alegre, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. in urma acestui rezultat, Africa.

Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Nigeria cu 2-0

Franta s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal dupa ce a invins reprezentativa Nigeriei cu scorul de 2-0 pe Estadio Nacional de Brasilia,.

Columbia se califica in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale. James Rodriguez, noul golgheter al competitiei

In precedentele participari la Cupa Mondiala, Columbia obtinuse doar trei victorii. La actuala editie are deja patru in tot atatea meciuri si a reusit sa se califice in premiera in sferturile de finala. Pe.

Di Maria trimite Argentina in sferturi

Argentina s-a calificat in faza sferturilor de finala aCupei Mondiale din Brazilia, scor 1-0 cu Elvetia, gratie golului inscris in minutul 118 de Di Maria, din pasa lui Lionel Messi. Jucatorul Realului a evitat loteria loviturilor de departajare printr-o executie in cros, care a facut diferenta intr-un meci echilibrat. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Costa Rica a invins Grecia la penaltyuri si s-a calificat pentru prima oara in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Costa Rica s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Grecia cu 5-3, in urma loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute de joc, scorul a fost 1-1, grecii.

Brazilia bate in lemn si merge dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Brazilia a trecut pe langa eliminare cu Chile, sambata seara, in optimile de finala ale Cupei Mondiale 2014. Dupa 1-1 la capatul a 90 de minute, in care Brazilia a avut nevoie de un autogol, Chile a avut o bara in ultimele secunde ale celei de-a doua reprize de prelungire. S-a ajuns la loviturile de departajare, cu 2-2 dupa patru serii de penaltyuri. Neymar a transformat cu sange rece, iar Chile a trimis din nou minge in bara, semnand propria eliminare echivalenta cu calificarea Braziliei. Echipa cariocas este prima intrata in optimile de finala, asa cum arata tabloul actualizat al fazei finale. LINKURI RAPIDE: Taboul faza finala |Grupe CM 2014 |Golgheteri ||Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )