Libnet.ro
UNICEF

19:45

Angela Gheorghiu critica organizatorii Festivalului George Enescu: Nu am primit niciodata nicio invitatie oficiala

România Liberă România Liberă,
Angela Gheorghiu critica organizatorii Festivalului George Enescu: Nu am primit niciodata nicio invitatie oficiala

Soprana Angela Gheorghiu a precizat ca nu a fost invitata oficial niciodata sa participe la Festivalul George Enescu, in conditiile in care directorul Artexim a spus ca artista a refuzat in trei randuri invitatia la eveniment. continuă pe România Liberă

Concertul Orchestrei Filarmonicii din Israel, din cadrul Festivalului George Enescu, va incepe la ora 20.30

Concertul Orchestrei Filarmonicii din Israel programat pentru aceasta seara va incepe de la ora 20. Din motive exceptionale care nu tin de organizatorii Festivalului George Enescu, concertul din aceasta seara.

LIVE VIDEO Concertul de deschidere a Festivalului George Enescu sustinut de Orchestra Romana de Tineret, in direct pe adevarul.ro, de la ora 19.30

In prima zi a editie din 2015 a Festivalului George Enescu, melomanii au ocazia sa asculte Rapsodia I de George Enescu si Carmina Burana, in cadrul concertului de deschidere sustinut de Orchestra Romana de Tineret, sub bagheta dirijorului Kristjan Jarvi, si violonista Sarah Chang, impreuna cu Corul Filarmonicii George Enescu, la Sala Palatului. Puteti urmari intregul concert live pe adevarul. ro.

Adrian Nastase sare in apararea lui Iohannis, dupa ce seful statului a fost huiduit la deschiderea Festivalului George Enescu: Este stupid. Va trebui sa invatam sa proiectam in exterior imagini mai bune nu doar cu romi si calauze de imigranti

Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat, duminica seara, la deschiderea Festivalului George Enescu cu huiduieli si fluieraturi. Oamenii i-au reprosat presedintelui faptul ca a petrecut prea mult timp.

Klaus Iohannis si sotia sa au participat la deschiderea Festivalului George Enescu. Cateva persoane au huiduit in momentul sosirii presedintelui

Festivalul International George Enescu s-a deschis, duminica seara, la Sala Palatului din Bucuresti, avandu-i printre invitati pe presedintele Klaus Iohannis si pe sotia sa, Carmen Iohannis. Prima doamna a purtat la eveniment o rochie lunga, de culoare turcoaz, potrivit Mediafax. La sosirea lui Klaus Iohannis la Sala Palatului, in fata cladirii se aflau cateva persoane care au huiduit.

Press Pass, cartea care dezvaluie lumea mai putin cunoscuta a Festivalului George Enescu (FRAGMENT)

Adevarul va prezinta, in avanpremiera, un fragment din volumul semnat Marius Constantinescu, Press Pass. Interviuri si insemnari de jurnal de la Festivalul International George Enescu, o carte care va fi lansata pe 7 septembriela Libraria Humanitas Kretzulescu, de la ora 18.

Oana Marinescu, director de comunicare al Festivalului George Enescu: Festivalul e o poveste reala despre Romania

Oana Marinescu, director de comunicare al Concursului si Festivalului Enescu, a declarat in studioul Adevarul Live ca publicul din Romania este fantastic.

Prestigiul Festivalului George Enescu

Pe afisele festivalului sunt inscrise alte partituri de mare rezistenta, prezentate pentru prima oara la Bucuresti: operele Wozzeck de Alban Berg, intoarcerea lui Ulisse in patrie si incoronarea Popeei de Monteverdi, Catone in Utica de Leonardo Vinci si Elektra de Richard Strauss.

Soprana Angela Gheorghiu neaga ca ar fi primit vreodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu

Angela Gheorghiu a declarat ca nu a primit niciodata invitatie oficiala de a participa la Festivalul George Enescu, in contextul in care Mihai Constantinescu a spus ca soprana a fost invitata de trei ori la.

Klaus Iohannis, intampinat cu huiduieli la Festivalul George Enescu

Klaus Iohannis a fost intampinat cu huiduieli aseara, la deschiderea celei de-a 22-a editii a festivalului George Enescu. Presedintele a fost asteptat in fata Salii Palatului din Capitala de un grup de.

Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in spectacolul care deschide Festivalul George Enescu

Baritonul Daniel Schmutzhard il inlocuieste pe Levente Molnar in distributia Carmina Burana, de Carl Orff, care va fi interpretata, duminica, in cadrul concertului de deschidere a Festivalului George Enescu.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )