Libnet.ro
UNICEF

11:30

Angela Gheorghiu ne face mandri ca suntem romani

Adevărul Adevărul,
Angela Gheorghiu ne face mandri ca suntem romani

Sunt momente magice, unice, de inaltare a sufletului, cand esti realmente fericit ca te-ai nascut in Romania si esti intru totul entuziasmat de romanii speciali pe care ii intalnesti, scrie Mihai Copaceanu, de la Londra, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Angela Gheorghiu, ambasadorul nostru in lume

Bucuria de a fi roman traind in strainatate nu o ai de foarte multe ori. Simti cum inima ti se face mica cand auzi sau citesti aproape zilnic de romanii ce nu te onoreaza. Dar sunt momente magice, unice, de inaltare a sufletului, cand esti realmente fericit ca te-ai nascut in Romania si esti intru totul entuziasmat de romanii speciali pe care ii intalnesti.

Angela Gheorghiu, ovationata minute in sir la concertul de la Royal Festival Hall din Londra

Angela Gheorghiu a fost ovationata minute in sir la concertul sustinut, vineri seara, la Royal Festival Hall din Londra, alaturi de tenorul Teodor Ilincai si Royal Philharmonic Orchestra, dirijata de Tiberiu.

Angela Gheorghiu recunoaste relatia cu Cezar Ouatu? Viata merge mai departe!

Angela Gheorghiu dovedeste decenta in declaratiile vis-a-vis de presupusa relatie amoroasa pe care ar avea-o cu Cezar Ouatu. Soprana, care a divortat in urma cu ceva timp, a transmis un mesaj aluziv spunand: Viata trebuie sa mearga mai departe!. Continue reading .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )