Libnet.ro
UNICEF

15:00

Angela Gheorghiu a primit Discul de Aur pentru albumul O, ce veste minunata!.

România Liberă România Liberă,
Angela Gheorghiu a primit Discul de Aur pentru albumul O, ce veste minunata!.

Soprana Angela Gheorghiu a primit Discul de Aur din partea casei sale de discuri MediaPro Music, pentru vanzarile primului sau album de colinde romanesti, O, ce veste minunata!, lansat in urma cu o luna. Albumul O, ce veste minunata! a fost elogiat de cea mai prestigioasa revista de muzica clasica din lume, Gramophone. Auditia acestor colinde, in interpretarea Angelei Gheorghiu, este o experienta uimitoare. Soprana isi pune amprenta asupra acestor colinde . continuă pe România Liberă

Cezar Ouatu neaga ca s-a iubit cu Angela Gheorghiu

Povestea de dragoste dintre Cezar Ouatu si Angela Gheorghiu este infirmata de artist. Cezar sustine ca nu a fost niciodata iubitul sopranei, desi au fost vazuti de atatea ori impreuna, chiar innoptand in vila acesteia din Bucuresti.

Angela Merkel a fost realeasa pentru a treia oara cancelar al Germaniei

Angela Merkel a fost realeasa pentru a treia oara cancelar al Germaniei de catre deputati. Conservatoarea a fost aleasa pentru un nou mandat de patru ani cu o majoritate zdrobitoare, a anuntat marti presedintele.

MAI a primit doua oferte pentru servicii telecom, contract de 50 mil. lei

Vodafone Romania si 2K Telecom au depus oferte pentru furnizarea de servicii de comunicatii in vederea conectarii unitatilor i angajatilor institutiei la reteaua interna a Ministerului Administratiei i Internelor, contractul fiind estimat la 49,6.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )