Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel acuzata de iNALTA TRADARE: Germanii tot mai satui de favorizarea refugiatilor

B1 B1,
Angela Merkel acuzata de iNALTA TRADARE: Germanii tot mai satui de favorizarea refugiatilor

Peste 1. 000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel de la inceputul crizei refugiatilor in 2015, provenind din partea unor. continuă pe B1

Plangeri impotriva cancelarului Angela Merkel pentru inalta tradare

Peste 1. 000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel de la inceputul crizei refugiatilor in 2015, provenind din partea unor simpatizanti ai Alternativei pentru Germania AfD, dreapta radicala, partid populist si antiimigratie), transmite astazi AFP, care citeaza un cotidian regional german.

Angela Merkel, iesire nervoasa la adresa Turciei: Cativa cetateni germani sunt inchisi, lucru pe care in consideram nejustificat

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a cerut, marti, eliberarea cetatenilor germani retinuti in inchisorile din Turcia, potrivitThe Telegraph. Merkel a avut o iesire nervoasa care nu ii este caracteristica si a avertizat ca Germania poate bloca o viitoare cooperare intre Turcia si Uniunea Europeana.

Angela Merkel, iesire nervoasa la adresa Turciei: Cativa cetateni germani sunt inchisi, lucru pe care il consideram nejustificat

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a cerut, marti, eliberarea cetatenilor germani retinuti in inchisorile din Turcia, potrivitThe Telegraph. Merkel a avut o iesire nervoasa care nu ii este caracteristica si a avertizat ca Germania poate bloca o viitoare cooperare intre Turcia si Uniunea Europeana.

Angela Merkel, vizata de peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare, dupa criza refugiatilor din 2015

Peste 1. 000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel dupa criza refugiatilor, din 2015, relateaza AFP. Plangerile au fost depuse de simpatizannti ai dreptei populiste, AfD.

Peste 1.000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva Angelei Merkel

Peste 1. 000 de plangeri pentru inalta tradare au fost depuse impotriva cancelarului german Angela Merkel de la inceputul crizei refugiatilor in 2015, provenind din partea unor.

Angela Merkel, sfidatoare la adresa protestatarilor, in timpul unui miting electoral

Angela Merkel a afisat o atitudine sfidatoare la adresa mai multor protestatari care au incercat sa-i bruieze evenimentul electoral cu fluieraturi si mesaje impotriva politicii sale deschise fata de imigranti, informeaza Reuters.

Angela Merkel: Europa nu si-a facut inca temele in privinta situatiei refugiatilor

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, marti, ca a luat decizia corecta cand a permis accesul in Germania pentru un numar mare de imigranti in 2015, dar considera ca Europa nu a contribuit.

Angela Merkel vrea o prelungire a controalelor la frontierele Schengen, in pofida Comisiei Europene

Cancelarul german Angela Merkel s-a pronuntat marti in favoarea unei prelungiri a controalelor la frontierele spatiului Schengen, in contextul in care Comisia Europeana CE) preconizeaza o intoarcere la libera circulatie pana in noiembrie, in urma unei slabiri a presiunii migratiei, relateaza AFP.

Angela Merkel: Nu putem pastra tacerea in fata atentatelor la adresa statului de drept din Polonia

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca nu se poate pastra tacerea in fata atentatelor la adresa statului de drept din Polonia, referindu-se la reforma judiciara a carei revizuire este ceruta de Comisia Europeana, scrie AFP.

Angela Merkel reafirma politica deschisa pentru refugiati a Germaniei si spune ca toate statele europene vor trebui sa accepte cote de imigranti

Angela Merkel si-a aparat decizia controversata din anul 2015 de a permite intrarea in Germania a peste un milion de refugiati si a insistat ca nu are niciun regret in aceasta privinta, afirmand ca ar lua alte decizii importante in acelasi fel.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )