Libnet.ro
UNICEF

01:05

Angela Merkel afirma ca ia in serios acuzatiile Statelor Unite asupra Iranului

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel afirma ca ia in serios acuzatiile Statelor Unite asupra Iranului

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca ia in serios acuzatiile Statelor Unite asupra Iranului, privind responsabilitatea pentru atacurile care au vizat petroliere in Golful Oman, insa a facut apel la gasirea unei solutii pasnice, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa. continuă pe Hotnews

Cum explica Angela Merkel tremuratul din timpul intalnirii cu presedintele ucrainean Volodimir Zelenski: Cancelarul german da vina pe deshidratare (VIDEO)

Angela Merkel a fost, marti, protagonista unor scene greu de privit. Cancelarul german a fost vazuttremurand serios, timp de mai multe minute, in timp ce il primea pe noul presedinte al Ucrainei, Volodimir Ze.

Imagini socante cu Angela Merkel. I s-a facut rau in timpul unei ceremonii oficiale - VIDEO

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a fost vazuta tremurand marti in timp ce il primea pe noul presedinte al Ucrainei, Volodimir Zelenski, aflat in vizita in Germania, ceea ce a ridicat ingrijorari in.

Angela Merkel, cuprinsa de tremur in cadrul unei ceremonii oficiale

Angela Merkel a fost cuprinsa de tremuraturi pentru mai multe minute in timpul ceremoniei oficiale cu noul presedinte ucrainean, Volodimir Zelenski, marti, la Berlin, relateaza AFP.

Procurorul General al SUA, intalnire cu Iohannis: A transmis sprijinul Statelor Unite pentru eforturile in consolidarea unui sistem judiciar independent

Procurorul General al SUA, William Barr, aflat marti intr-o vizita in Romania, a transmis, la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, sprijinul Statelor Unite pentru pozitia ferma si eforturile puternice ale sefului statului in sustinerea statului de drept, combaterea coruptiei si consolidarea unui sistem judiciar independent, corect si transparent, in beneficiul cetatenilor, potrivit Administratiei prezidentiale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )