Libnet.ro
UNICEF

16:30

Angela Merkel avertizeaza ca CDU risca sa iasa de la guvernare din cauza crizei interne

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel avertizeaza ca CDU risca sa iasa de la guvernare din cauza crizei interne

Criza generata de retragerea lui Annegret Kramp-Karrenbauer de la conducerea Uniunii Crestin-Democrate CDU) risca sa conduca la iesirea de la guvernare a formatiunii politice, avertizeaza cancelarul german, Angela Merkel. continuă pe Hotnews

Angela Merkel a concediat un membru al guvernului sau

Cancelarul Angela Merkel a concediat, sambata, un membru al guvernului sau si al propriului sau partid conservator, ca urmare a scandalului provocat de alegerea presedintelui-ministru al landului Turingia dupa o alianta electorala fara precedent intre Uniunea Crestin Democrata CDU) si AfD extrema dreapta) la nivel regional, relateaza AFP.

Angela Merkel, declaratii despre investitiile inteligente ale Guvernului Viktor Orban

Dezvoltarea economica a Ungariei a fost laudata, luni de cancelarul german Angela Merkel. Totodata, aceasta a subliniat importanta cooperarii bilaterale, cu prilejul vizitei la Berlin a premierului ungar Viktor.

Angela Merkel a concediat un membru marcant al guvernului sau dupa o aliere a acestuia cu extrema dreapta

Cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, a concediat sambata un membru al guvernului sau si al propriului sau partid conservator, in urma unui scandal la nivel national provocat de o alianta inedita intre parlamentari regionali reprezentanti ai dreptei moderate si parlamentari ai dreptei extreme, informeaza Agerpres.

Anunt de ultima ora la Berlin: Angela Merkel este nevoita sa-si aleaga un alt succesor

Presedinta Uniunii Crestin Democrate CDU) Annegret Kramp-Karrenbauer, protejata cancelarului Angela Markel, a renuntat sa-i succeada la conducerea guvernului si urmeaza sa demisioneze de la sefia formatiunii politice conservatoare, provocand astfel o adevarata furtuna politica la Berlin.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )