Libnet.ro
UNICEF

13:00

Angela Merkel: Criza migratiei este o provocare pentru idealurile Uniunii Europene

Hotnews Hotnews,
 Angela Merkel: Criza migratiei este o provocare pentru idealurile Uniunii Europene

Cancelarul german Angela Merkel a declarat luni ca Uniunea Europeana trebuie sa gaseasca o solutie comuna si responsabila la criza migratiei, altfel risca sa rupa legatura fundamentala cu drepturile civile universale. continuă pe Hotnews

Angela Merkel, ingrijorata de problema refugiatilor: Este necesar ca Europa sa actioneze ca intreg

Cancelarul german Angela Merkel a indemnat statele UE, luni, sa impartasesca responsabilitatea in criza refugiatilor cu care se confrunta Europa, avertizand ca esecul in gasirea unui raspuns comun ar.

Angela Merkel: Daca nu putem obtine o distribuire echitabila a refugiatilor, zona Schengen va fi pusa sub semnul intrebarii

Cancelarul german Angela Merkel a precizat luni ca zona Schengen va fi pusa sub semnul intrebarii daca nu se va reusi obtinerea distribuirii echitabile a refugiatilor in Europa, relateaza relateaza Reuters si.

UE nu ridica sanctiunile impuse Rusiei. Ce explicatii a dat Angela Merkel

Uniunea Europeana nu poate deocamdata sa ridice sanctiunile instituite impotriva Rusiei ca urmare a conflictului din Ucraina, a declarat joi cancelarul german Angela Merkel, intr-un discurs la Viena.

Lui Ponta i se cere sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru criza imigrantilor

Daniel Buda, eurodeputat PNL, i-a cerut, luni, lui Victor Ponta sa spuna cum si daca Romania este pregatita pentru a face fata crizei imigrantilor, mai ale ca Romaniei i s-a stabilit o cota de cateva mii de persoane refugiate pe care ar trebui sa le gazduiasca.

intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate

Reprezentantii Aliantei Medicilor au chemat, printr-o postare pe Facebook, romanii din tara si diaspora sa li se alature in campania de informare a opiniei publice despre faptul ca intreaga clasa politica este reponsabila pentru actuala situatie dezastruoasa din sanatate, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Criza refugiatilor este, de fapt, o invazie musulmana organizata: Vinovatul moral e politica externa americana din vremea primaverii arabe care a inarmat gherilele islamiste pentru a introduce democracy in tarile conduse de dictat

Criza refugiatilor aparuta dupa ce sute de mii de imigranti trec granitele pentru a ajunge in vestul Europei este, de fapt, o invazie musulmana. Turistii romani, ca sa treaca din Grecia prin Macedonia,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )