Libnet.ro
UNICEF

19:15

Angela Merkel a facut ANUNTUL! Ce se va intampla cu subventiile pentru masinile electrice

B1 B1,
Angela Merkel a facut ANUNTUL! Ce se va intampla cu subventiile pentru masinile electrice

Cancelarul Germaniei Angela Merkel a anuntat ca subventiile pentru masinile electrice nu pot continua la nesfarsit. Se discuta despre extinderea subventiilor, insa acestea nu pot deveni ceva. continuă pe B1

Angela Merkel: Subventiile pentru masinile electrice nu pot continua la nesfrsit

Subventiile acordate in Germania pentru a incuraja publicul sa cumpere masini electrice au ajutat la cresterea cererii, dar nu pot continua la nesfarsit, a spus cancelarul Angela Merkel, citata de Reuters. Germania isi propusese sa aiba un milion de masini electrice pe sosele in 2020, dar tinta va fi atinsa probabil in 2022. Multe tari europene acorda subventii pentru achizitia de masini electrice, dar exista multi contestatari care spun ca banii pot fi mai bine folositi.

DW: Angela Merkel la final. Cancelarul german a fost pana in istorica zi de ieri singura forta incontestabila

Probleme serioase pentru Angela Merkel. Doamna de fier, asa cum mai este numita cancelarul german, a pierdut capitalul de imagine si, se pare, chiar si majoritatea in propria formatiune. in Germania se.

Deutsche Welle: Angela Merkel la final. Cancelarul german a fost pana in istorica zi de ieri singura forta incontestabila

Probleme serioase pentru Angela Merkel. Doamna de fier, asa cum mai este numita cancelarul german, a pierdut capitalul de imagine si, se pare, chiar si majoritatea in propria formatiune. in Germania se.

Catrinel Menghia e insarcinata pentru prima data: modelul a facut anuntul la un eveniment printr-un gest simplu FOTO

Topmodelul si actrita Catrinel Menghia 32 de ani) este insarcinata pentru prima data si a dat vestea in cadrul unui eveniment caritabil.

UEFA a facut ANUNTUL! Campionatul European din 2024 va fi organizat in Germania

UEFA a anuntat, joi, care va fi gazda editiei din 2024 a Campionatului European de fotbal. Nemtii au castigat lupta cu Turcia pentru acest turneu, astfel ca Germania va organiza in premiera un EURO ca tara.

Acum sunt singura... BOMBA in lumea televiziunii: ANDREEA ESCA tocmai a facut anuntul soc...

Andreea Esca si-a lasat fiica sa-si urmeze visul de a studia in strainatate, iar, ca orice mama, a avut multe emotii in momentul in care Alexia a parasit Romania pentru a merge la facultate in Marea.

NUNTA ANULUI! A spus DA in mare taina! Fanii sunt uluiti! Celebra cantareata a facut ANUNTUL (FOTO)

Romancierul francez Michel Houellebecq s-a casatorit sambata, a anuntat pe contul ei de Instagram cantareata Carla Bruni. Mii de urari de fericire lui Lysis si lui Michel Houellebecq pentru casatoria.

Rasturnare de situatie! Oficial sunt impreuna: SMILEY a facut anuntul care bulverseaza LUMEA MONDENA!

Smiley si Gina Pistol formeaza un cuplu de mai bine de un an. insa nu si-au facut relatia publica si continua sa fie extrem de discreti cand vine vorba de povestea lor de dragoste. Totul a iesit la.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )