Libnet.ro
UNICEF

05:15

Angela Merkel a facut anuntul oribil. E oficial, sute de mii de romani sufera!

Playtech Playtech,
Angela Merkel a facut anuntul oribil. E oficial, sute de mii de romani sufera!

Angela Merkel a facut un anunt teribil pentru sute de mii de romani. Ce se intampla si care sunt declaratiile oficialului? Cancelarul german vine in prim-plan cu o veste teribila. Angela Merkel, anunt crunt. Declaratiile oficiale ale cancelarului german Angela Merkel a venit cu noi vesti despre situatia in care se afla Germania. Cancelarul a . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu trupa Andre. Andreea Balan a facut anuntul oficial

Vesti fabuloase pentru fanii trupei Andre. Andreea Balan si Andreea Antonescu se reunesc pentru o noua piesa care poarta semnatura faimoasei trupe feminine. Ce se intampla cu trupa Andre Vestea unei noi piese semnata Andre a fost data de Andreea Balan. Amintirile frumoase le pastram in suflet pentru todeauna! Abia asteptam sa ascultati Nostalgii In .

Ludovic Orban si Angela Merkel, discutie despre situatia post-electorala din Republica Moldova. Ce au convenit premierul Romaniei si cancelarul Germaniei

Premierul Ludovic Orban a avut, vineri, 27noiembrie, o convorbire in format de videoconferinta cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei, alaturi de care a realizat siun schimb de vederi cu privire la.

Angela Merkel sprijina Planul de Dezvoltare al Romaniei. Ce a discutat cancelarul Germaniei cu premierul Ludovic Orban

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a avut o convorbire in sistem de videoconferinta cu cancelarul federal al Germaniei, Angela Merkel, vineri, 27 noiembrie, iar in cadrul discutieiau fost trecute in.

Intrarea Romaniei in Spatiul Schengen si Planul European de Relansare Economica, discutate de premierul Ludovic Orban si Angela Merkel intr-o videoconferinta

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a avut in cursul zilei de vineri o discutie, in regim de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate de cei doi in data de 27.

Ludovic Orban a discutat cu Angela Merkel despre necesitatea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut o discutie vineri, in sistem de videoconferinta, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei. Printre subiectele abordate a fost si cel al intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar o decizie favorabila, in cel mai scurt timp posibil, ar reconfirma statutul tarii noastre de membru deplin angajat, al Uniunii Europene, precum si contributia sa substantiala la succesul proiectului european, transmite Guvernul.

Carantina partiala din Germania, prelungita pana pe 20 decembrie Angela Merkel: Numarul infectarilor ramane la un nivel mult prea mare

Cancelarul german, Angela Merkel, a decis miercuri impreuna cu liderii celor 16 landuri prelungirea carantinei partiale, impuse impotriva pandemiei noului coronavirus, cel putin pana pe 20 decembrie, cu.

Le Point: Germania este deja nostalgica cu privire la Angela Merkel

Mai populara ca niciodata, Angela Merkel, cancelarul Germaniei, si-a sarbatorit duminica cel de-al 15-lea an la putere. Dar tara nu reuseste sa gaseasca un succesor la inaltimea sa, scrie saptamanalul francez Le Point, citat de Rador.

Glovo a facut anuntul mult asteptat de clienti. Ce se intampla cu livrarile lor

Glovo a lansat astazi noua sa divizie de business, Q-Commerce, marcand astfel o noua etapa in livrarea la domiciliu. Astfel, noul serviciu ofera posibilitatea clientilor de a primi orice in numai treizeci de minute, uneori chiar in mai putin timp. Glovo se extinde. Va livra la domiciliu, aproape orice, in maxim de 30 de minute .

Greseala majora in vaccinul de la AstraZeneca. Oficialii au facut anuntul trist

AstraZeneca a fost printre primele companii farma care anuntau un candidat viabil pentru vaccinul anti-covid. Numai ca lucrurile nu arata asa cum au fost prezentate, initial, de AstraZeneca, iar acum lucrurile au iesit la suprafata. AstraZeneca se confrunta cu probleme Unii participanti la studiu au primit doar o doza partiala de vaccin AstraZeneca. Expertii au .

Se baga bani pe card! Banca Transilvania a facut anuntul pentru toti clientii sai

Banca Transilvania este printre primele banci din Romania care a dat drumul granturilor pentru IMM-uri. Numarul de companii se ridica la aproximativ 51. 000, iar banii vor ajunge pana la finele acestei saptamani in conturile acestora. 000 de IMM-uri primesc banii de la Banca Transilvania intr-un comunicat emis zilele acestea Banca Transilvania anunta startul la miccogranturile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )